Monday, August 27, 2007

Hufter Huib Riethof

Huib Riethof noemt zich een "Amsterdam-born social historian. Now an independent consultant on regeneration of urban neighbourhoods in Europe, based in Brussels, Belgium."

Met zijn duffe, nietszeggende artikeltjes is deze pseudo-journalist beter te typeren als een slinkse salonsocialist. Graag zou hij de baas zijn binnen de PvDA om iedereen eens te vertellen hoe het moet. Graag zou hij zich overal mee bemoeien. Een man met visie. Een man die het allemaal zo goed weet.

Hilarisch eigenlijk.

2 Comments:

Blogger Choinowski said...

Wauw goed onderbouwde stuk proza!
Weet je wat? Leer een fatsoenlijk essay schrijven, met een introductie, beargumentatie, bewijsvoering, conclusie etc. Misschien dat je dan uit de pereferie van de blogosfeer kunt ontsnappen met deze flinterdunne actieblog.

Oh ja het voortdurend gebruik van het woord slinks is zo 2002. Maar dat woord zal wel de inhoud vormen van je argumentatie zoals in zoveel scheldcolumns van marginale figuren die opereren op de rechterflank van de vergetelheid...

10:29 PM  
Blogger Huib Riethof said...

Je onderschat me, AntiAsociaal! Ik ben al lang de baas in de PvdA en ik ben nu bezig om de hele wereld "te vertellen hoe het moet"!
Wees blij dat er nog barmhartige choinowskis zijn, die jou geduldig vertellen hoe het eigenlijk moet...

3:15 PM  

Post a Comment

<< Home

jobs
jobs Counter