Saturday, October 07, 2006

Burgemeester Tjerk Bruinsma van Vlaardingen: Aso Vriendelijke Slapjanus

VLAARDINGEN - Burgemeester Tjerk Bruinsma van Vlaardingen was in de nacht van zaterdag op zondag telefonisch op de hoogte gesteld van de ongeregeldheden op de Westhavenkade. Om de situatie niet te laten escaleren besloot Bruinsma geen mobiele eenheid in te zetten. Na enkele uren keerde de rust weer.

Bruinsma zei dit dinsdagmiddag tijdens een persconferentie in het Vlaardingse stadhuis naar aanleiding van de problemen in zijn gemeente waarbij zaterdagnacht ambulancepersoneel en politie door een menigte van 250 mensen werd belaagd. De burgemeester zei ook dat niet twee, maar zes agenten lichtgewond zijn geraakt. De man aan wie de ambulancebroeders hulp wilden bieden had een hersenschudding.

Als de burgervader er zelf zou liggen, was zijn reactie dan hetzelfde?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Landgenoten…..De burgemeester van Vlaardingen wilde tijdens de ambulance-rellen van afgelopen weekend géén Mobiele Eenheid inzetten. De burgemeester werd zaterdagnacht telefonisch op de hoogte gesteld, maar bleef heerlijk onder zijn zure dekbedje liggen. Hij was namelijk bang voor escalaties. Als 250 raddraaiers, uitgerust met garnalenhersens, zich tegen de pliesie keren, is het al geëscaleerd en dienen deze rellen met harde hand beeindigd te worden. Niets van dit alles. Deze rel-jugend hoort achter slot en grendel, maar de Vlaardingse burgervader kiest voor een andere “aanpak.”

“Ook zal hij een gesprek aangaan met jongeren die bij de ongeregeldheden waren.” (J.Cohen-mode-off.)

Heb je op zaterdagavond niets te doen, dan ga je weer eens lekker ambulancemedewerkertje pesten en als dank voor je “goede diensten” mag je bij de burgervader op audientie komen. Gezag uitstralen doe je zó.
Heeft iemand nog een rol maria-kaakjes liggen?

11:03 AM  

Post a Comment

<< Home

jobs
jobs Counter