Saturday, October 07, 2006

Mensen met een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis: herkennen en ingrijpen is nuttig en nodig

Mensen met een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis berokkenen anderen veel schade. Vroeg de symptomen herkennen en ingrijpen is nuttig en nodig.

Eigenschappen van een asociaal persoon
• Kan zich niet aanpassen een norm
• Kan zich moeilijk aan wet houden
• Is oneerlijk, liegt en bedriegt
• Is impulsief en kan niet plannen
• Is vaak prikkelbaar en agressief
• Is roekeloos en onverschillig
• Gedraagt zich onverantwoordelijk
• Is ongevoelig en kent geen spijt

‘Wat een aso!’ Als deze typering in de volksmond wordt gebruikt, weet iedereen precies wat er wordt bedoeld: een of ander onaangenaam personage dat zich voortdurend hinderlijk misdraagt. In de psychiatrie staat nog lang niet vast wat een aso, of liever gezegd een persoon met een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis (ASP), is. Er is althans geen eenstemmigheid over de definitie en kenmerken van deze afwijking.

Kenmerken
In het meest recente vierde deel van het psychiatrische handboek DSM IV, worden vier specifieke, zichtbare kenmerken genoemd aan de hand waarvan de anti-sociale persoonlijkheidsstoornis kan worden vastgesteld:

Gebrek aan achting voor en schending van de rechten van anderen (oneerlijkheid, impulsiviteit, prikkelbaarheid, onverschilligheid, agressiviteit); de leeftijd is minstens 18 jaar; de gedragsstoornis begon voor het 15de levensjaar en het anti-sociale gedrag komt door een manische stoornis of schizofrenie. Maar veel psychiaters zien meer in de twintig criteria voor het meten van psychopathie, wat als een ernstige vorm van ASP wordt beschouwd.

Mannen zijn vaker ziekelijk asociaal dan vrouwen

Waar ze het allemaal wel over eens zijn, is dat de anti-sociale persoonlijkheidsstoornis ‘een ernstige stoornis is, die met grote psychische, medische en sociale problemen gepaard gaat en veel maatschappelijke overlast en schade tot gevolg heeft’, aldus een speciale commissie van experts van de Gezondheidsraad in zijn onlangs verschenen rapport Preventie en behandeling van de anti-sociale persoonlijkheidsstoornis. En dat, als die stoornis eenmaal zit ingebakken in de mens, er weinig tot niets meer aan te doen is.

Mannen
Eerst wat harde gegevens. Als de criteria van DSM IV worden gehanteerd, heeft in de westerse wereld ongeveer 1 tot 2 procent van de bevolking een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Het komt acht keer zo vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Het komt naar verhouding ook meer voor in de lage scholings- en inkomensklassen. Het percentage daalt bij mensen ouder dan 45 jaar. Veel mensen met een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis hebben ook andere psychiatrische problemen en zijn verslaafd aan alcohol of drugs. Verder hebben ze vanzelfsprekend veel sociale problemen, met name in relaties en op het werk.

Wat is de oorsprong van de anti-sociale persoonlijkheidsstoornis? Aan het ontstaan van een ASP liggen volgens deskundigen altijd verschillende risicofactoren ten grondslag, die van jongs af aan op elkaar inwerken. Tweeling- en adoptiestudies hebben aangetoond dat asociaal gedrag voor 40 tot 60 procent samenhangt met genetische factoren. Daarbij zijn diverse genen in het spel.

Asociaal gedrag begint vaak al op jonge leeftijd

Angst
Verder is aangetoond dat ook neurobiologische en psychologische factoren een rol spelen. De voor iemand met een ASP zo typische impulsieve agressiviteit, grote spanningsbehoefte, beperkte schrikreactie en gebrek aan angst hangen samen met afwijkingen in de biochemische reacties in het lichaam en de werking van bepaalde delen van de hersenen.

Verder zijn er ook drie zogeheten omgevingsfactoren van invloed op het ontstaan van een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis. Op het fysieke vlak is er een verband gevonden met drugsgebruik en roken van de moeder tijdens de zwangerschap. En met complicaties (hersenletsel) bij de bevalling. Uiteraard is ook het gezin waarin het kind opgroeit van belang. Psychiatrische stoornissen bij de ouders, langdurige ruzies, gebrek aan toezicht en emotionele betrokkenheid, een inconsistente of te straffe manier van opvoeden, lichamelijke en geestelijke mishandeling, en anti-sociaal gedrag van andere gezinsleden doen er allemaal geen goed aan.

Omgeving
Ten slotte is ook de sociale omgeving van het kind buiten het gezin van belang. Hoe geringer de binding met de maatschappij, bijvoorbeeld door gebrek aan kansen en mogelijkheden en status, hoe groter de neiging tot asociaal gedrag blijkt te zijn.

Tegenover de risicofactoren staat waarschijnlijk ook een aantal beschermende factoren, hoewel daar weinig onderzoek naar is gedaan. Zoals een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen; een bovengemiddelde intelligentie; een sterke emotionele band met de moeder; een consistente, gestructureerde en sterk betrokken opvoeding (gezin en school); een sterke relatie met vrienden die geen asociaal gedrag vertonen; de aanwezigheid van goede sociale rolmodellen; een succesvolle schoolopleiding, een goed gevoel van eigenwaarde; stabiele intieme relaties. Al deze zaken kunnen een gunstige rol spelen.

Jong
Alles wijst erop dat een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis al op jonge leeftijd ontkiemt en in de loop der jaren kan verergeren of afzwakken, al naar gelang de interactie tussen de diverse risicofactoren en beschermende invloeden.
Als de stoornis tijdens de jeugd tot volle bloei komt, dan is er als de persoon in kwestie eenmaal volwassen is weinig meer aan te verhelpen. Juist daarom is het zo belangrijk om de alarmsignalen al vroeg te ontdekken en snel in te grijpen. Want alleen dan kan het kind zelf, zijn familie, de direct betrokkenen én de samenleving veel ellende worden bespaard.

174 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ik ben anti-sociaal. En degene die dit stuk geschreven heeft, is heel erg bang voor mij.

8:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb ook APS!

Heerlijk hoor. Stelletje grafkankerlijers!

3:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

hey, ik heb net vernomen dat ik hier ook onder lijd. Ik kan het zeer moeilijk aanvaarden. Het maakt mijn naaste omgeving en vriend bang. Met gevolg dat ik met de angst zit dat ik er helemaal alleen zal voor staan. Ik weet niet of ik dit leven dan nog ga aankunnen!!

10:42 PM  
Blogger laura palmer the 8th said...

Na 4 jaar heb ik ontdekt dat de liefde van mijn leven antisociaal is, het is nu weer net gedaan tussen ons maar ik hou mijn hart vast, want als hij me belt, val ik weer als een blok voor hem. Hij heeft me heel veel aangedaan, ik heb een tijd op mijn kop laten zitten maar wraak genomen, ik kon niet anders, ik was getraumatiseerd en heb zelf ADHD. Moet ik nu beseffen dat het echt hopeloos is en dat je met zo iemand geen relatie kan hebben?

1:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

ja, met zo iemand is hetleven heel moeilijk, heb zo een man.ik zie hem graag, maar toch wil ik een ander leven.professionele hulp krijg je van niemand. af en toe een uurtje praten met de psycholoog
en thuisgekomen weer hetzelfde.help mij aub

9:14 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bedankt voor de interessante informatie

12:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

ik heb het ook, en breng het nu over op mijn kind, help aub

8:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb antisociale persoonlijkheidstrekken. Ben wat verhard en minder gevoelig, maar geen monster

5:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

ik ben SUPER antisociaal, zat bij de eerste lichting gabbers. heb meer drugs gebruikt als 1 normaal mens kan navertellen!!! heb toen strafblad gemaakt doorlopent tot nu van 8 pagina s.. (maar heb zelfs 1 jaar voor anderen gezeten voordat ik erachter kwam dat het ratten waren) ben 6 jaar geleden begonnen met sprekende tattoo s zetten@@@ (pijlgifkikker op on.arm, Erick Cartman op kuit, demoon uit biceps 3d lyke, en natuurlijk mijn goude oude tattoo op mijn nog steeds gladgeschoren kop o ja chinese tekens op onderarm HOPE LUCK LOVE ) maar ik ben eerlijker als de gemiddelde mens (ik neem verandwoording voor mijn daden) ben Empatisch aangelegt en deze ANTI SOCIALE SH@T komt voort uit grote frustratie omdat ik 1 autisties spectrum heb. dus geloof me veel van deze kenmerken kunnen ook voortkomen uit diepe frustratie die de DRAKENDODER in je naar boven halen ieder mens heeft 1 Evel Knievel in zich zitten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mijn vriend heeft me vandaag verteld dat hij een "anti-sociale persoonlijk" heeft. En eigenlijk ben ik blij, want nu weet ik tenminste dat hij het niet opzettelijk doet... al die opflakkeringen, scheldingen, vernielingen en manipulaties... De ene minuut lief, de volgende seconde ben ik een "bitch" omdat hij iets niet terugvindt... Zijn er mensen die tips hebben om hier beter mee om te gaan?

10:44 PM  
Blogger sanneke1984 said...

hey,

kan een persoon met deze aandoening, de neiging hebben om zichzelf te verwonden, bv zich zelf toucheren tot bloedens toe?

11:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

ach ik ben het ook jammer dan. ben geen monster of zo is alleen lullig dat je het hebt .valt niets aan te doen,het leven gaat toch nooit over rozen toch niet zo zeiken allemaal ..kijk eerst ook bij je zelf,geen 1 is PERFECT......

10:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Het valt me erg op dat degenen die hier zelf zeggen anti-sociaal te zijn, het hier anoniem met een FIERHEID komen verkondigen BV degene die fier is op zijn (provocerende) tattoos, hij gebruikt ook drukletters en veel uitroeptekens, hij wil zich hierbij erg machtig voordoen, en heeft graag dat iedereen bang is van hem, hij voelt zich machtig maar beseft niet dat hij erg zwak is binnen de gehele maatschapij.Ik schrijf dit omdat ik hoop dat slachtoffers van deze personen deze gedragingen zien als symptomen van hun ziekte.Ik zou aan al deze slachtoffers (waaronder ikzelf) willen vragen om zich te concentreren op hun zelfrespect i.p.v de liefde voor deze personen, die toch altijd onbeantwoord zal blijven, gewoon omdat zij simpelweg niet in staat zijn in "houden van" .Een man zonder benen zal nooit meer een marathon kunnen lopen, zoals een persoon met ASP ook nooit van iemand zal kunnen houden, wat je ook doet...concentreer je op jezelf en zoek hulp om van deze personen af te raken, niemand verdient dit.

11:05 AM  
Blogger Joog said...

Schijnd dat de antisociale zich niet verwond. Ik iig zeker niet. Is wel erg kru wat ze over ons zeggen, denk als je verder kunt kijken als je neus lang is. Je echt wel goed met ons kunt leven!!

12:22 PM  
Blogger Joog said...

Sanneke, nee. Zijn we te veel mee met ons eigen bezig.

12:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mensen met een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis zijn voor een buitenstaander vaak moeilijk te herkennen. Zeker als er sprake is 'van 'copinggedrag' d.w.z. het ogenschijnlijk hebben van empathie, het geven van sociaal wenselijke antwoorden, en daardoor een zeer geloofwaardige presentatie. Door hulpverleners worden ze daardoor vaak niet als zodanig herkend, zeker niet als ze nog bovengemiddeld intelligent zijn. Normen en waarden worden vaak volledig genegeerd en dat verklaart dat ze vaak bovengemiddeld in contact komen met politie en justitie, zen zelfs die weten ze nog te overtuigen van hun goede bedoelingen of ze stellen zich op als slachtoffer, liegen van alles en nog wat aan elkaar waardor je het risico loopt dat ze nog als winnaar uit de strijd komen. Veel mooie woorden, maar er moet veel meer gekeken worden naar de daden. Een goede manier om iemand met een ASPS te identificeren is goed te kijken naar wat diegene zegt en wat diegene feitelijk doet. Daartussen zitten enorme discrepanties..!!! Veel 'bereidwilligheid' maar het gedrag staat hier haaks op!
'Mooi weer spelen' is iets wat ze verschrikkelijk goed kunnen, mensen inpalmen, gewetenloos handelen want ze worden hierbij helemaal niet geremd door hun geweten want dat is juist zo slecht ontwikkeld.

Uit zelfbehoud: Neem afstand, iemand verandert niet! De 'mooie praatjes' blijven mooie praatjes er zit vaak geen enkele intentie achter behalve het 'slachtoffer' nog langer in de greep te houden en het eigenbelang te dienen.
Daarom: kies voor jezelf, sluit je af, geen mailverkeer, geen discussies aangaan, desnoods verhuizen, jezelf beschermen tegen de destructieve werking van deze mensen. Goed boek: Jan Storms, destructieve relaties op de schop.
Voor de mensen die ècht lijden onder hun stoornis.... hulp kan alleen zinvol zijn als de persoon zich bewust is van de schade die hij/zij aanricht... Maar doorgaans is dit door het gebrek aan empathie een heilloze weg en geef je hem/haar middels therapie alleen nog maar betere tools in handen om ogenschijnlijk 'normaal' te gaan functioneren...
Daarom rest er vaak geen andere optie dan 'loslaten'; jezelf hervinden en je eigen leven op gaan bouwen... Succes!

5:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mensen die dit hebben blijven mensen. Je mag ze niet ze niet afsluiten of menselijk contact weigeren, want ze hebben het nodig. Een goeie vriend van mij heeft dit, en hij is de eerlijkste persoon die ik ken. En ik weet dat hij niets voelt, maar hij kan zich inleven met zijn hoofd. En dat doet hij, omdat hij ook gewoon vrienden om zich heen nodig heeft.

5:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mijn ex-vriend kreeg vorig jaar die diagnose. We waren al 4jaar bijeen, waarvan ik één jaar zelf opgesloten heb gezeten id psychiatrie door zelfmoordpoging én zijn verklaringen aan de hulpdiensten, politie en de dokters. Ik had het gedaan omdat hij mij wou laten prostitueren en ik zag het totaal niet zitten. Hij ging dan mijn zoon lastigvallen. Ik zag hem doodgraag, ergens wist ik altijd dat hij ziek was in zijn hoofd en niet goed wist wat hij deed...nu na een lange lijdensweg en smeekbeden van mijn kind en door herhaalde aanvallen van fysieke agressie ben ik gaan lopen, in een vluchthuis gezeten, rondgezworven enz... Ik heb iemand anders leren kennen en ben uiteindelijk dolgelukkig. Alleen, mijn ex geeft niet af, bedreigingen, chantage, liegen, intriges, mij overal zwart maken, dat heeft geen naam. En toch ben ik zeker dat er, indien er hulp was geweest, de juiste hulp, dit allemaal voorkomen kon worden. Zo mag mijn ex niet op gesprek bij VAGGA of Andante. In iedere psychiatrie staat hij op de zwarte lijst, geld heeft hij niet, wel een strafblad tot in Tokyo en een berg schulden. Mensen met ASP reageren wondergoed op warme, liefdevolle omgeving, contact met kinderen, dieren, begripvolle mensen. Iemand die hun (vaak zeer traumatisch) verleden erkent en meehelpt in het verwerken ervan. Want zo'n ASP-patient lijdt echt, nachtmerries, episodes van paranoia, zich niet kunnen verzoenen met "de label" van psychopaat in wording. Velen denken, de maatschappij stoot mij af, ze maken van mij een psychopaat, wel psychopaat gaan ze krijgen... jammer dat er dan onschuldige slachtoffers vallen, partners en kinderen. Ik stond er alleen voor, niemand kwam helpen, en ook ik moest voor mijn eigen veiligheid afstand nemen. Professionele hulpverlening, WHERE WERE YOU SOB'S??? 7 jaar studies doen de mannen om te kunnen stellen dat ze niks kunnen doen. Ook proberen lukt blijkbaar niet. Schrijnend.

9:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb 20 jaar met zon monster samengewoond. Een leven vol (be)dreiginge ...geweld..3 keer getracht me te vermoorden. Pas toen hij onze kinderen ging slaan heb ik m aangegeven. Afschieten allemaal

10:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Voor mensen die op zoek zijn naar informatie en/of hulp, is dit wel een erg demotiverend stuk...
Ik noem mezelf geen ASP-patient, die diagnose werd immers nooit gesteld maar ik ben me er van bewust dat ik hier en daar wel een stoornis heb, verschillende kenmerken van bovengenoemde strijken met mijn persoonlijkheid, moet ik me dan echt al zorgen beginnen maken?? ben ik een hopeloos geval? Ik wil immers echt hulp!!

Nu het verontrust me,

8:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb mijn relatie van 6 jaar verbroken met een man met deze stoornis. Het is erg moeilijk omdat ik nog veel van hem houdt maar zijn enorme korte lontje stemmingswisselingen liegen ik kon er niet meer tegen. Hij had met iedereen ruzie naar het lag nooit aan hem. Toen ik in een van zijn stukken las toen hij zich voor de rechter moest verantwoorden dat ze dachten dat hij deze stoornis had, ben ik gaan lezen op internet en ik wist niet wat ik las, werkelijk alles kwam overeen. Een vreselijke jeugd mishandeld door zijn vader op een school geplaatst voor moeilijk opvoedbare kinderen waar zijn gedrag nog erger werd. Zijn drugsgebruik, zo veel aangiftes van bedreiging op zijn naam. Ik weet nu dat het niet mogelijk is om met zo iemand samen te leven. En het ergste van alles vind ik nog dat hij blijkbaar nooit van mij gehouden heeft....!

2:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik ben beer Regter en ik heb zelf ook asps en ik kan er goed mee leven alleen is het soms moeilijk voor me omgeving tot ik zo ben . bv dat het mij niks interesseert wat er met een ander gebeurt. Of dat ik nie begrijp dat het pijn doet als iemand bij hun weg gaat of dood gaat. En zo zijn er nog wel 100dingen wie ik op kan noemen. Soms lastig maar wel makkelijk want je bent er zo weer over heen als er wat gebeurt.

12:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik weet niet of ik anti asociaal ben. maar ik vraag mezelf vaak als je teveel van jezelf praat is niet goed te stil zijn ook niet. waarom is als je teveel doordenkt niet goed. maar impsulfief zijn. Ook niet. Wat kan ik kan dan om te veranderen. Er is iets goeds mis met mij blijkbaar maar ik weet niet wat. qua boeken lezsen kan ik wel maar ik wil ook normaal doen zoals elk gewoon mens! Ik snap hier helemaal niks van maar het is wel goede blog.

6:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb een vraag aan een van jullie.
Thuis:
Mijn ex vriend die gooide dingen stuk was de hele dag op zoek naar bewijs dat mensen tegen hem waren leest post mails en sms-jes om er maar achter te komen dat er iets niet klopt. Schreeuwen, bot doen, alle aandacht op hem vestigen, blijven herhalen van beschuldigingen totdat je breekt.Kind wat niet van hem is compleet negeren omdat hij vind dat zij naar hem moet komen. controle op alles willen houden.alles samen willen doen tot ziekelijk aan toe.Wild in zijn bewegingen maakt veel stuk. geen zelfvertrouwen dus nog harder brullen. dwingend gedrag manipulerend gedrag. dat is in huis nu werk: recht voor zijn raap, rustig, lolbroek,leidinggeven.

vrije tijd buiten:
Verbaal dominant, niemand laten uitspreken,soms agressief, wild, gaat over grenzen heen,betweter,veroordelend, lief,boos, kan niet stilzitten wil altijd wat doen, dwingend.

met drank en drugs op
aandoenlijk lief, of aso wild kan 2 kanten opgaan. hij kan me niet loslaten na de relatie heb ik nu met een ASP persoon te maken ?

9:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

@laatste van de vriend. Misschien bordeline of paranoïde of asps

12:14 AM  
Anonymous Anonymous said...


Anonymous12:14 AM
@laatste van de vriend. Misschien bordeline of paranoïde of asps

12:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Eigenschappen van een asociaal persoon
• Kan zich niet aanpassen een norm
• Kan zich moeilijk aan wet houden
• Is oneerlijk, liegt en bedriegt
• Is impulsief en kan niet plannen
• Is vaak prikkelbaar en agressief
• Is roekeloos en onverschillig
• Gedraagt zich onverantwoordelijk
• Is ongevoelig en kent geen spijt

niet helemaal mee eens...
niet al deze regels zijn van toepassing
mensen met een ASP probleem zijn volgens mij niet allen hetzelfde

-ik respecteer de wet
-ik lieg en bedrieg niet, vind ik afschuwelijk
-ik ben zeer gevoelig en loop constant met schuldgevoelens, en angst voor de toekomst, of dat er iets met mijn familie gebeurt (verkeersongeval etc..)
-door angst en onzekerheid wordt men inderdaad soms agressief en prikkelbaar

wel heb ik een sociaal probleem;

-drukke winkels en plaatsen mijd ik in het bijzonder
-het liefst zou ik een job uitvoeren helemaal alleen
-zelfs bij grote familie aangelegenheden voel ik mij niet op mijn gemak
-ik zou nooit geen wanhoopsdaad over mijn hart kunnen krijgen, want dan zet je je geliefden in de miserie, maar heb toch een stiekeme wens dat ik snel oud (80) mag zijn, en het leven rap voorbij zal zijn

en toch vind ik mezelf op een of ander manier een ASP persoon...

8:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ik ram die witte kiezel stenen uit je bek!

9:32 AM  
Blogger nienke said...

Beste Allemaal,

Ik had een vraagje; voor mijn opleiding maak ik een werkstuk over wat de overheid doet voor mensen met een psychische ziekte, omdat ik van mening ben dat vele aan hun lot worden overgelaten. Zelf ben ik ook een tijdje depressief geweest en ben toen niet goed geholpen.
Daarom wilde ik jullie vragen of jullie misschien 2 minuten zouden willen vrijmaken en mijn anonieme enquête willen invullen: http://www.survio.com/survey/d/Y3Q6X9R2Z1L9H2G4N

alvast superbedankt!

9:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kik me.naam: ijsbloempje

10:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

kik me. Naam: ijsbloempje

10:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kik me. Naam: ijsbloempje

10:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hsp meer....

1:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Beste, kan iemand helpen? Ben het slachtoffer geweest van zo'n persoon. 3 jaar later nog de brokstukken van mijn gesloopte leven aan het oprapen. Is hier een goeie begeleiding voor want ik wil gewoon verder. Heb nog een heel leven voor me en weiger de schade het hele leven te laten overheersen.... Voor degenen die in een relatie zitten met zo iemand. Wegrennen wamt je verliest jezelf en dat kost heel veel moeite om dat weer te helen.

1:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Iemand met een antisociale persoonlijkheidsstoornis is wat voorheen een psychopaat genoemd werd. Niet de typische 'aso' op de wijze waarop jij dit nu afdoet, of 'simpelweg' iemand die niet bepaald sociaal is. Het is niet de 'tokkie' op de hoek, het is iemand die serieus veel schade aan kan richten.

10:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

T.a.v. degene die schrijft 'ik heb het ook, en breng het nu over op mijn kind, help aub'... jij hebt overduidelijk geen ASP en wel om de volgende redenen:
- Mensen met ASP (voorheen psychopaten genoemd) hebben geen zelfinzicht;
- Mensen met ASP interesseert het niet dat hun kind ASP hebben. Ze hebben geen empathie voor een ander, ook niet voor hun kinderen;
- Mensen met ASP hebben door dat gebrek aan zelfinzicht geen hulp nodig, omdat er voor hun gevoel 'niks met ze aan de hand is'. Ze hebben het uiteraard wel nodig, maar zullen dat zelf nooit inzien.

Als je bij je kind afwijkend gedrag herkent, dan zou ik hulp voor hem/haar zoeken en de situatie uitleggen.

10:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vraag je je wanhopig af: "Hoe krijg ik mijn man terug?" na veel tijd is verstreken zonder dat je man bij je terugkomt? Op dit moment zit je vast in een zeer wanhopige situatie, terwijl je geest uitgeput voelt, terwijl je lichaam bereid is om in elke mate te gaan om je man terug te krijgen. Waarom niet contact opnemen met Dr. Yakaya-spreuk wiens e-mail is: Yakayatemple@gmail.com of toevoegen hem op WhatsApp +2347050270227 en breng je man binnen 24 uur terug.

1:12 PM  
Blogger Floor Lola said...

De beste spreukgieter in 2019 is dr. Akhere, de grote tovenaar van de Afrikaan, wil ik dit medium gebruiken om hem te bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde die hij me alleen vertelde om de items te bezorgen die nodig waren voor de betovering en die ik deed en hij vertelde me nadat hij de items binnen 24 uur, ik zal het resultaat zien en een man van zijn woorden zal vandaag contact met hem opnemen en uw probleem oplossen
(1) als je altijd slechte dromen hebt.
(2) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.
(3) Als u een kind wilt.
(4) U wilt uw man voor eeuwig binden om de uwe te zijn.
(5) Kanker of enige vorm van ziekte
E-mail: Akheretemple@yahoo.com
Dr. Dr. Whatasapp +2348129175848 Akhere

5:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik ben zo opgewonden omdat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk zijn ik en mijn man in de een of de andere ruzie geweest totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Swizerland verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwelden niet beheersen, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Ik denk elke dag en nacht aan hem en wens altijd dat hij terug zou komen, ik was echt overstuur en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en kwam een ​​website tegen die suggereerde dat KABA kan helpen ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, en ik deed alles wat hij opdracht gaf om zijn instructies op te volgen, en hij deed ook een liefdesbetovering om me te verzoenen met mijn man, na 2 dagen later belde mijn man me en vertelde me dat hij mist me en de kinderen zo ontzettend, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij binnen de 4 dagen terugkeerde, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout, en voor de pijn die hij me en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan hoe het was manieren ervoor, Allemaal dankzij Kaba. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal te delen op de blog dat deze man een echte en krachtige spreukgieter is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je Ex nodig hebt terug of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreuk. Hier is zijn contact: E-mail hem op: kabirarush123@gmail.com ik hou zo veel van je vader.

12:52 PM  
Blogger Mary Ann Bill said...

Hoe ik mijn ex-man terug heb..Ik ben zo opgewonden en deel mijn getuigenis van een echte betoveraar die mijn man bij me terugbracht. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 5 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met drie kinderen, twee jongens en een meisje. 4 maanden geleden begon ik wat vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand anders zag. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt hij zelfs 3-4 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem te verhelpen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Great Mutaba kon helpen huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij betoverde mij. 24 uur later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal geworden. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen .. Allemaal dankzij King peso Krachtige liefdespreuk die echt werkt. Als je een probleem hebt neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. Hij zal je niet teleurstellen. E-mail hem op: (greatmutaba @ gmail . Com of greatmutaba @ yahoo . Com) of voeg hem toe op whatsapp (+234 805 468 1416).

2:19 PM  
Blogger Anneli Jäätteenmäki said...

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zal nemen nadat ik verschillende keren met hem was gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, lijkt het erop dat hij zijn leven voortzet.
Ik kwam online een opmerking tegen, las een bericht van een dame uit Haarlem genaamd KyraJoëlle, ze gaf een getuigenis van hoe haar ex naar haar terugkeert na twee jaar van scheiding, ze achterliet, ze getuigde dat een spirituele genezer genaamd Osagiede een spreuk luncht namens haar. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op:
doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

8:17 PM  
Blogger Mizi Margueron said...

Ik volg deze blog nu al een tijdje en vandaag had ik het gevoel dat ik mijn verhaal moest delen omdat ik ook slachtoffer was. Na zeven jaar bij hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde hem zo graag vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, Ik heb het beloofd, maar hij weigerde. Ik legde het probleem uit aan mijn moeder en zij suggereerde dat ik liever contact had met een spreuk genaamd Drigbinovia die me zou helpen een spreuk uit te spreken om het terug te brengen, maar ik geloofde nooit in spreuk, ik had geen andere keuze dan de spreuk te proberen, en hij vertelde ik hoef me geen zorgen meer te maken dat alles goed zou zijn dat mijn ex zou terugkeren, hij betoverde verrassend namens mij de tweede dag, het was rond 16:00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, dat hij me terug wilde, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij dat het voor mij werkte, dus we begonnen weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken een relatieprobleem heeft, ik zal zo'n persoon helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige tovenaar die me heeft geholpen met mijn eigen probleem en anders is dan al dat nep. Iedereen heeft hier hulp nodig zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com je kunt WhatsApp bellen via zijn mobiele nummer +2348144480786 voor het beste resultaat voor alles of je probleem

1:52 PM  
Blogger Max said...

ik wil Dr.Grace waarderen voor het herstel van mijn huwelijk met zijn spreuk na 2 jaar scheiding met mijn man, met de hulp van de grote spreukzwerper Dr. Grace, mijn man terug naar huis en nu zijn we gelukkig samen voorgoed, bedankt aan dr. Grace. Hij is gespecialiseerd in het terugbrengen en genezen van alle soorten ziekten met behulp van natuurlijke wortels en kruiden ...
1 LIEFDE SPELL
2 WIN EX TERUG
3 FRUIT VAN DE VROUW
4 Vruchtbaarheidsbehandelingen
5 HIV-AIDS CURE
6 HERPES CURE / LUPUS CURE
7 ALLE SOORTEN KANKERCURE
8 LOTERIJ OF GELUKKIG AANTAL GEVEN
COURT CASE SPELL Neem contact met hem op via e-mail/godsgracespellcaster@gmail.com of What'sapp hem .. + 2348074609849
#Greatspllcaster

11:33 PM  
Anonymous Anonymous said...


Goedendag iedereen, lees alsjeblieft tot het einde, ik wil vandaag een getuigenis delen met deze grote tranen van vreugde en geluk in mijn hart. Ik wil een onbeperkte dank geven aan deze man genaamd Dr EZE, ik ben vandaag gelukkig omdat mijn vrouw is nu terug met liefde, verliet mijn vrouw me voor een andere man omdat we een klein misverstand hadden, ze verliet me en beloofde dat ze nooit meer bij me terug zal komen, ik voelde me slecht en denk erover een zelfmoord te becommentariëren, maar dankzij een vriend die stel me voor aan een echte spell caster die me helpt haar terug te brengen, De eerste keer dat ik contact opnam met dr. EZE en hem al mijn problemen met mijn ex-vrouw vertelde en hij beloofde haar binnen 48 uur thuis te brengen en inderdaad hij is geweldig hij helpt me en hij hield zijn woorden en binnen 48 uur die hij belooft en mijn vrouw naar mij terugkeert en belooft voor altijd van me te houden en smeekte om vergeving voor de pijn die ze me veroorzaakte, ik zal je voor altijd dankbaar zijn Dr. EZE en ik zal niet stoppen met het publiceren van zijn goede naam op internet voor meer mensen zie hoe waarheidsgetrouw hij zijn, ik geloof nooit dat er nog steeds goede mensen zijn, ik wil iedereen op deze site zeggen dat ik deze man Dr. EZE altijd dankbaar zal blijven voor alles wat hij voor mij heeft gedaan, mijn vrouw is terug met liefde zorgzaam en waarheid en ze belooft voor altijd van me te houden, ik heb een belofte gedaan dat elk lichaam dat ik ken nooit meer een relatieprobleem zal hebben, niet in stilte sterft geen slechte gevolgen, als je hulp van hem nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via : E-mail: (Fastworldnight@gmail.com) of rechtstreeks op whatsapp +2347067748306

12:42 AM  
Blogger Clinton said...

Mijn hart was gebroken, ik geloof nooit dat ik mijn ex weer terug zal krijgen totdat Dr. Trust mijn ex binnen 24 uur terugbracht met een krachtige liefdesbetovering. Hij is betrouwbaar voor positief resultaat, neem contact op met de spell-caster voor liefdespreuk via e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< of WhatsApp op + 1443281 3404

9:37 PM  
Blogger Unknown said...

HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTER TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ....... Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spell caster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

9:55 AM  
Blogger Anonymous said...

verspreid op het internet en wereldwijd. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze hielp om hun verloren geliefden terug te krijgen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hoe hij hielp om zijn ex-geliefde terug te brengen. verliet me ongeveer 8 maanden geleden en verliet het huis met alles wat ik had, ik was verbijsterd toen hij me alleen maar zei te glimlachen en rust te hebben om me te verzekeren dat hij alles binnen 48 uur zou afhandelen, na de tweede dag belde mijn man ik, ik was gewoon zo geschokt, ik nam het telefoontje aan en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen, hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Ilekhojie moest bellen en hem bedankte, hij vertelde me alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen, nou als je een effectieve en echte spreuk nodig hebt voor elk probleem in je leven kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie op zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348147400259

12:35 PM  
Blogger Jose Maya said...

Mijn naam is Carina Raymond uit Canada, ik wil hier mijn ware levensverhaal delen, omwille van mensen die lijden aan hetzelfde probleem als het mijne toen. Ik was 9 jaar kinderloos na het huwelijk, mijn man verliet me omdat ik hem geen kind kon geven. hij ging uit met een andere dame, maar ik hou nog steeds zoveel van mijn man. Ik zocht overal hulp, totdat ik een soortgelijke opmerking op internet zag die werd gedeeld door een vrouw die mensen vroeg om contact op te nemen met Dr. Elumelu voor enige vorm van spirituele en fysieke hulp. dus nam ik snel contact met hem op. Dr. Elumelu vertelde me dat mijn problemen voorbij waren, dus nadat ik al het offer had gebracht, kreeg ik een telefoontje van mijn man met de vraag hem te vergeven, ik accepteerde snel zijn excuses, ik ben ook blij om te zeggen dat ik zwanger ben. Dr. Elumelu bracht mijn man terug met zijn magische krachten en gaf me wat kruiden om mijn baarmoeder schoon te maken voor snelle vruchtbaarheid, ik zeg dit omdat ik hem al vertelde dat ik zijn naam zal delen op radio en internet, zodat mensen weten over zijn goede werk, voor diegenen die hem voor mij willen bedanken of voor diegenen die een oplossing voor hun problemen nodig hebben, moet u contact met hem opnemen via e-mail: drelumeluspelltemple@gmail.com of whats app +27736117700

4:25 PM  
Blogger Unknown said...

Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

12:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mijn naam is luic, ik kom uit Berling, maar baseer me in ohion American.
Ik ben zo opgewonden omdat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man terug is nadat hij mij en mijn twee kinderen acht maanden heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar samen te zijn getrouwd, zijn mijn man en ik met de een of andere kwestie bezig geweest totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Canada verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn, alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn die mijn hart kwelde niet onder controle houden, mijn hart was gevuld met verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man.
Elke dag en nacht denk ik aan hem en wou ik altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig.
op een dag zocht ik online naar hulp en kwam ik een website tegen die suggereerde dat Baba kan helpen om ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op voor hulp om me met mijn man te verenigen, en hij antwoordde me onmiddellijk en vertelde me wat ik moest doen en hoe de andere vrouw uit Canada zwarte magie-voodoo gebruikte om mijn man te aanschouwen.
ik was zo geschokt toen ik dit alles van de spirituele man leidde, hij vertelde me vriendelijk alles wat we dringend moesten doen om de oplossing met mijn man te verenigen, ik gehoorzaam hem en volg alles wat hij opdroeg volgens zijn instructies, en hij deed het ook een liefdesbetovering voor mij om te verzoenen met mijn man.
Na 2 dagen later belde mijn man me en vertelde me dat hij mij en de kinderen zo erg miste, ik was zo geweldig !!
Zo kwam hij de volgende 4 dagen bij mij terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen bezorgde. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan hoe het is eerder, allemaal dankzij baba. hij is een zo krachtige en spirituele man en ik besloot om mijn verhaal op de blog te delen dat deze man een echte en krachtige spellcaster is die altijd mensen over het hele continent zal helpen.
Als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is naar een andere vrouw verhuisd, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukster, hij zal je man binnen 4 dagen herenigen. Hier is zijn contactpersoon: stuur een e-mail naar: babaokojiesolution@gmail.com. Ik hou zoveel van je vader. Je kunt me ook op WhatsApp schrijven met mijn nummer voor meer informatie over de baba, hier is mijn WhatsApp +16163684004

12:44 PM  
Blogger Selina de Johan said...

Leven zonder je geliefde is als leven in slavernij, ik ben gekomen om alle glorie terug te geven aan heer Bubuza, de toverspreider voor het herenigen van mijn man en ik, ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was tot voor kort heel vredig en mooi toen mijn man begon te vrouwiseren, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik wilde mijn huwelijk opgeven en een echtscheiding opgeven toen ik een vriend tegenkwam die me voorstelde aan heer Bubuza de betovergieter, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zal helpen en dat mijn man bedelend bij me terugkomt, ik voorzag in de dingen waar Heer Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de spreuk was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte hem te vergeven, in het begin leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld, mijn man is nu een veranderde man en ik ben erg gelukkig, allemaal dankzij Lord Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com ..

11:11 AM  
Blogger Unknown said...

Mijn naam is Carla Houston. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Mijn ex-man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen heeft geholpen om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Dank u! E-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel +2348147400259

11:27 PM  
Blogger Anonymous said...


Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

2:30 AM  
Blogger Anonymous said...

ik stond op het punt mijn vrouw van 6 jaar te verliezen omdat ze zei dat ze niet langer geïnteresseerd is in ons huwelijk die een mooie dochter hebben voortgebracht, als vrachtwagenchauffeur ben ik altijd onderweg, maar ik hou echt van mijn vrouw en zorg voor haar en mijn dochter vroeg ik haar wat het probleem was, maar ze gaf geen redelijke verklaring en zei alleen dat ze zich verveelde in onze verbintenis, dit was vreemd voor mij omdat mijn vrouw een liefhebbende vrouw was, ineens veranderen de dingen gewoon en haar houding ten opzichte van mij was niet goed, ik wist dat er ergens iets mis was, dus legde ik dingen uit aan mijn goede vriend Diego, die me kennis liet maken met de naam van een spreukenmaker, Dr Ajayi, ik legde mijn situatie uit aan de spreukgever, hij dwong me om begrijp dat mijn vrouw is gemanipuleerd door een ex-minnaar om me te verlaten, maar zei dat ik me geen zorgen moest maken. Hij sprak een spreuk voor mij uit en mijn vrouw keerde terug naar haar normale zelf en ik verwacht mijn tweede baby van haar, ik ben echt dankbaar voor wat Dr. Ajayi, de spreukmaker voor mij deed, daarom deel ik mijn getuigenis, als je staat voor elk soort levensprobleem en hebt een oplossing nodig, neem vandaag nog contact op met dr. Ajayi voor hulp.

Viber / Whatsapp-nummer: + 2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

11:52 PM  
Blogger Rebeca Zaa said...

Ik kreeg een heel serieus gevecht met mijn vriend, wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend hou en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing op internet te zoeken toen ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Heer Bubuza bedankten voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik onmiddellijk contact op met Heer Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, Hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren.. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) ...

4:23 AM  
Blogger Anonymous said...

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? Dr. Ajayi is de juiste man voor de job, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en door de goden geaccepteerd als hun spreekbuis op aarde, Dr. Ajayi hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van dr. Ajayi is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgieter als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. Viber of Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

2:23 PM  
Blogger ALFONSO VAZQUEZ said...

Hallo kijkers online, ik ben Alfonso Vázquez en ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een cheat en mijn vrouw betrapte me verschillende keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken totdat ik een artikel tegenkwam over Heer Zakuza die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer via + 1 740-573-9483 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij mij terug zou komen met zijn krachtige magie en ik betaalde 410 euro voor de materialen die nodig waren voor het werk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Allemaal dankzij Lord Zakuza. WhatsApp hem via + 1 740-573-9483 of e-mail hem via: lordzakuza7@gmail.com

3:47 PM  
Blogger Febe Anouk said...

Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

5:07 PM  
Blogger Anonymous said...

Hallo, mijn naam is Jenna Rossi, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spreukenmaker, dr.Ilekhojie, mijn man bedroog me en toen ik ontdekte dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding kwam, huilde ik en werd ik ziek toen ik zocht online naar liefdesquotes ik zag mensen praten over hem en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met de mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zou annuleren en terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag avond was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan je ook helpen Dank u! Ilekhojies neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

2:15 AM  
Blogger Prophet/Dr Odiboh said...

Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

6:49 PM  
Blogger Prophet/Dr Odiboh said...

Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

11:58 AM  
Blogger Anonymous said...

Ik gaf bijna het leven op toen mijn man zei dat hij wil scheiden, want het kwam als een verrassing voor mij, ik vroeg hem wat het probleem was, maar hij is gewoon moe en hij is nu geïnteresseerd in een andere vrouw, toen vertelde mijn instinct me dat er iets was verkeerd met hem omdat dit zo ongebruikelijk is, een vriend stelde me voor aan een man krachtige man genaamd Dr Ajayi, ze vertelde me dat hij de persoon is die haar man terug naar huis brengt na 2 jaar scheiding, ik schreef de spreukenmaker en legde mijn situatie uit aan hem vertelde hij me wat het probleem was en wat er moest gebeuren om mijn man van gedachten te laten veranderen over de scheiding, ik volgde de instructies van dr. Ajayi en binnen twee dagen begon ik het goede in mijn man te ervaren en hij vertelde ik wil niet scheiden maar wil de rest van zijn leven bij mij zijn. Als u een situatie tegenkomt die u niet bevalt in uw huwelijk of relatie, neem dan contact op met Dr Ajayi op zijn Viber- of Whatsapp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

1:48 AM  
Blogger Prophet/Dr Odiboh said...

Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838

4:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

We hebben samen een dochter, maar hij blijft vals spelen. Hij kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend.. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken.. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp::// +1 505 569 0396 // of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

7:45 AM  
Blogger Anonymous said...

Mijn vrouw verliet me voor een andere man na 5 jaar huwelijk. Ik heb alles geprobeerd om me met haar te verzoenen, maar ze stemde er nooit mee terug naar huis te komen en zei dat ze zich verveelde door het huwelijk. Ik was op zoek naar manieren om haar online terug te winnen toen ik een getuigenis tegenkwam over een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi die mensen hielp bij het oplossen van de relatieproblemen ik geloofde nooit in spiritueel werk, maar ik hou van mijn vrouw en wil haar wanhopig terug in mijn leven . dus neem ik contact op met dr. Ajayi en leg ik mijn problemen aan hem uit, tot mijn grootste verrassing heeft dr. AJAYI me geholpen mijn vrouw na 3 dagen terug te brengen en nu is mijn relatie perfect, precies zoals hij beloofde. Het terugkrijgen van je ex permanent betovering brengt niet alleen iemand terug van wie je houdt, maar het zal ook de gevoelens van je geliefde herenigen zodat je net zo gelukkig kunt zijn met die persoon. Als u moeilijkheden in uw relatie doormaakt en een snelle oplossing wilt, neem dan contact op met Dr Ajayi op E-MAIL: drajayi1990@gmail.com of WhatsApp OF Viber-nummer +2347084887094

4:47 AM  
Blogger Anonymous said...

Dankzij een geweldige man genaamd dr Ajayi kon ik me met mijn man verzoenen na een scheiding van een jaar, mijn vriend, die een bankier is, stelde me aan hem voor omdat hij haar hielp bij het krijgen van promotie bij de bank waar ze mee werkt, met zijn voorouderlijke krachten aan hem doorgegeven door zijn voorouders. als je de hulp nodig hebt van een spreukenmaker bij een probleem waar je doorheen gaat of je huwelijksleven, wees dan niet verlegen, ik raad je aan om contact op te nemen met dr. Ajayi de spreukenmaker op Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor een snelle oplossing

2:17 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik ben 32 jaar oud. Ik ben nu 5 jaar bij mijn vriend. De relatie begon goed met een goede noot, ik had een beste vriend genaamd Zoek, we brachten onze tijd altijd samen door als beste vrienden. Ik stelde haar zelfs voor aan mijn vriend Richard en hij werd zo dol op haar. Eerst dacht ik dat er niets aan de hand was, maar ze weet dat Richard van me houdt en ik vertrouwde ook Richard, voor zover ik ze allebei thuis laat om boodschappen te halen. Voor mij dacht ik dat alles goed ging, tot mijn grootste verbazing toen mijn vriend zich raar begon te gedragen, zijn telefoon voor me verstopte, uitging om telefoontjes te ontvangen, enz. Dit is iemand die ik zelfs aan mijn ouders heb voorgesteld. Dus besloot ik mijn beste vriendin Zoe op een trouwe dag in vertrouwen te nemen, in plaats daarvan betrapte ik haar terwijl mijn vriend de liefde bedreef, Richard was niet eens nuchter, hij beschuldigde me ervan dat ik onaangekondigd iemands huis was binnengevallen in de mate dat ze me wegdreven eigen beste vriend nam mijn vriend van me af. Ik heb de hele nacht mijn ogen gehuild, ik heb zijn ouders gebeld om hem te smeken bij me terug te komen, maar het mocht niet baten. Totdat ik hoorde dat dr. Ajayi een geweldige spreukmaker was, nam ik contact met hem op en legde mezelf aan hem uit, hij liet me begrijpen dat mijn vriend gemanipuleerd is, hij vertelde me wat ik moest doen en hij sprak enkele spreuken uit om hem te bevrijden. Ik was verbaasd, mijn vriend kwam bij me terug 3 dagen nadat ik contact had opgenomen met Dr Ajayi, Richard bekende dat het niet zijn schuld was dat mijn beste vriend hem verleidde en manipuleerde, dat is nu allemaal verleden tijd, vandaag zijn we samen gelukkig en getrouwd met onze eerste zoon. Als je de hulp nodig hebt van een spell-caster voor wat voor soort levensproblemen dan ook, raad ik je aan contact op te nemen met Dr Ajayi op viber of Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

3:13 AM  
Blogger Anonymous said...

Hallo mijn respectabele toeschouwer. Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Wale mijn ex-vriend bij mij heeft gebracht. Dit is de reden waarom ik besloot om deze geweldige spell-speler genaamd Dr. Wale te bedanken, omdat met zijn hulp mijn leven duurder is geworden en ik ben blij te kunnen zeggen dat hij zijn vriend promoot die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden is geweest. jaren. sinds hij bij mij terugkwam en smeekte om mijn aanvaarding, was dit een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Wale, was ik degene die mijn ex-vriend vroeg om bij mij terug te komen, maar met de hulp van Dr. Wale , we hebben de relatie hersteld. Ook kun je alleen een betere relatie hebben als je gecontacteerd wordt: drwalespellhome@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer 2349015141346

10:55 PM  
Blogger Unknown said...

Na 3 jaar bij mijn geliefde Zdenìk te zijn geweest, heeft hij het onlangs uitgemaakt, maar ik hou altijd van hem met heel mijn hart, een vriend van mij stelt me voor aan Dr Sacre die haar helpt haar geliefde terug te krijgen, ik heb alles uitgelegd aan Dr Sacre die me hielp en de betovering uitsprak en mijn geliefde kwam bij me terug en bood zijn excuses aan en vandaag zijn we weer terug, hij houdt nu meer van me dan voorheen, je kunt contact opnemen met Dr Sacre ok WhatsApp-nummer (+2349076034359) als je geïnteresseerd bent en je hebt hulp nodig om hem te schrijven op zijn WhatsApp-nummer voor een snelle reactie
Barbora.

8:15 AM  
Blogger Unknown said...

STAAT U VOOR ENIGE MOEILIJKHEDEN IN HET LEVEN EN WILT U EEN BLIJVENDE OPLOSSING CONTACTEER DR. AJAYI HIJ IS EEN KRACHTIGE SPELLETJES OP Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Mijn man was van plan van me te scheiden en zei dat hij moe was van onze verbintenis ik was verrast omdat dit plotseling kwam en mijn instinct vertelde me dat er iets mis ging, ik ontdekte later dat mijn man buiten een vrouw heeft, ik vroeg hem daarnaar , hij werd echt boos en zei dat hij daarom wil dat we scheiden, hij ging 6 maanden van huis weg toen ik het contact zag van dr. Ajayi de spreukenmaker een vrouw legde uit met wie ze zwanger kon worden en zelf een kind kon krijgen een kruidengeneesmiddel na 9 jaar huwelijk, ik nam zijn contactpersoon en legde hem mijn situatie met mijn man uit, hij vertelde me dat mijn man werd gemanipuleerd door duistere kracht, hij vertelde me wat dingen te doen en een spreuk voor me uit te voeren, na zeven Dagen van de betovering kwam mijn man thuis en scheurde de scheidingspapieren, we leven nu gelukkig dankzij dr. Ajayi. Schaam je niet voor je problemen, zoek hulp en laat het oplossen.

2:33 PM  
Blogger Anonymous said...

Mijn naam is Nikky en ik kom uit Canada, getrouwd en heb vier kinderen. De naam van mijn man is Wesley. We zijn in 2010 getrouwd. Ons huwelijk is altijd zo goed verlopen, mijn man was een heel liefdevolle en zorgzame man, tot langzamerhand mijn dromen van een vredig huis verbrijzelden toen een slechte vrouw het leven van mijn man binnenkwam. Eerst dacht ik dat ze gewoon vrienden waren, mijn man brengt haar zelfs soms naar het huis om bij ons te eten. Ik wist niet dat ze op zoek was naar hoe ze mijn man bij me weg kon nemen. Wesley pakte plotseling het huis uit om bij de minnares te gaan wonen, ik huilde en probeerde alles wat ik kon om mijn man terug te krijgen, maar het mocht niet baten. Mijn kinderen belden hem zelfs en smeekten hem om naar huis terug te komen, omdat ze hem missen, hij zal het gesprek beëindigen en de kinderen dreigen hem nooit meer te bellen. Ik wist dat er iets mis was, mijn man hield zoveel van mij en de kinderen dat hij dit nooit zou doen. Ik bleef dag en nacht huilen tot ik hoorde over de spreukmaker Dr Ajayi. Ik nam onmiddellijk contact met hem op, hij verzekerde me dat mijn man terug zou komen, dat hij bedrogen was door zijn minnares, hij vertelde me wat ik zou doen, en hij deed een paar spreuken. Slechts een paar dagen na mijn ontmoeting met Dr. Ajayi, pakte mijn man zijn spullen uit het huis van zijn meesteres en keerde terug naar huis, de kinderen sprongen op hem toen ze hem zagen, terwijl de tranen over mijn ogen rolden, verontschuldigde mijn man zich en vertelde me hoe sorry dat hij was. Dankzij Dr. Ajayi is mijn gezin weer compleet. Als u met een relatieprobleem wordt geconfronteerd, neem dan contact op met dr. Ajayi voor een snelle oplossing. E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094

5:00 PM  
Blogger annonymous said...

Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit zou doen, maar ik heb geen keus omdat mijn hart vol vreugde is, mijn man heeft mij en mijn kinderen 2 jaar verlaten en samenwonen met een andere vrouw, ik hou echt van hem en smeekte hem om terug naar huis te komen, maar hij zei hij is moe van onze verbintenis als man en vrouw. Dit was een schok voor mij omdat we geen ruzie maakten toen hij ons huis verliet, ik was in de gelegenheid om Dr Ajayi online tegen te komen, hij is een krachtige spreukmaker en ik legde hem mijn situatie uit en hij opende mijn ogen voor de reden waarom mijn man zich gedraagt ​​zoals hij doet, dr. Ajayi sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen 3 dagen is mijn man weer thuis, hij ging op zijn knieën zitten en verontschuldigde zich voor zijn onrecht dat hij mij en de kinderen heeft aangedaan en vandaag leven we gelukkig . U kunt contact opnemen met dr. Ajayi op zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor alles wat uw hart dwarszit en u zult blij zijn dat u het gedaan heeft.

3:06 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik heb veel te zeggen, maar geen tijd, want ik las over iedereen die mijn verhaal had kunnen schrijven. Heel dankbaar om hier te zijn. Toen mijn man wegging, had ik zin om te sterven. toen we vorige week reden en hij geeft me een schouderklopje. we zijn al heel lang niet zo gelukkig geweest, hij was betoverd door een meisje dat hij ontmoette tijdens een zakenreis naar Bolivia en hij behandelde mijzelf en onze dochter op een wrede manier ons verlaten zonder enige financiële bron ik neem het hem niet kwalijk, want hij was niet bij zijn volle verstand, allemaal dankzij Dr. Ajayi die hielp een spreuk uit te voeren om hem bij ons terug te krijgen, als je het moeilijk hebt omdat je het gedrag van je echtgenoot in je huwelijk niet meer begrijpt of als je gaat scheiden en nodig hebt je ex-man of vrouw terug of je maakt moeilijke tijden door in je relatie en hebt een snelle oplossing nodig, je kunt dr. Ajayi bereiken op zijn e-mail Drajayi1990@gmail.com OF Whatsapp / Viber +2347084887094. Ik beloof dat je hier terug zult komen om hem ook te bedanken

10:58 AM  
Blogger annonymous said...

Dit heeft echt gewerkt en ik ben er trots op hiervan te getuigen. Ik zag een bericht over hoe een dame haar man terugkreeg door DR AJAYI. Hij hielp haar om haar ex-echtgenoot terug te krijgen. Mijn vrouw is 1 jaar geleden van me gescheiden om bij een andere man te gaan wonen en ik heb geprobeerd haar los te laten, maar dat lukte niet, dus ik probeer veel dingen te doen om haar terug te krijgen en ze weigert bij mij terug te komen. Ik bezoek op een dag een forum voor tips om haar terug te krijgen en daar zag ik een dame getuigen van hoe DR AJAYI haar hielp om haar man terug te krijgen nadat hij was vastgebonden met een spreuk door een andere vrouw en DR AJAYI was degene die haar hielp . Hoewel ik nooit in spiritueel werk geloofde, probeerde ik hem met tegenzin omdat ik wanhopig was en ik contact met hem opneem en mijn problemen aan hem uitlegde, tot mijn grootste verbazing, DR AJAY, hielp ik me mijn vrouw terug te brengen na 2 dagen en nu is mijn relatie nu perfect zoals hij beloofde. Als je je ex voorgoed terugkrijgt, wordt niet alleen iemand teruggebracht van wie je houdt, maar het zal ook de gevoelens van je geliefde weer verenigen zodat je net zo gelukkig kunt zijn met die persoon. Mijn vrouw behandelt me ​​nu als een koning en zegt altijd dat ze altijd van me houdt. Als u moeilijkheden doormaakt in uw relatie, kan DR AJAYI u helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, NEEM CONTACT MET HEM OP VIA E-MAIL: drajayi1990@gmail.com of WhatsApp OF Viber-nummer +2347084887094

1:34 PM  
Blogger Anonymous said...

Dankzij een krachtige spreuk-caster genaamd dr. Ajayi, na 4 jaar scheiding was ik in staat om me te verzoenen met mijn man, ik geloof nooit dat we ooit weer samen zullen komen, maar toen ik Dr. Ajayi ontmoette, liet hij me beseffen dat niets onmogelijk is, ik besloot hem een kans te geven , Ik vertelde Dr. Ajayi over mijn man en andere noodzakelijke dingen die hij moet weten voor mijn man om terug te keren, hij vertelde me dat er dingen gedaan moesten worden en ik volgde zijn instructies, na een week van de liefdesbetovering werd ik gebeld door mijn man en hij smeekte om naar huis terug te keren. sindsdien bloeit ons huwelijk en zijn we in vrede. Als je de hulp van een wizard nodig hebt voor welk probleem dan ook, neem dan contact op met dr. Ajayi E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber op +2347084887094 en jij zult de gelukkigste persoon op aarde zijn zoals ik.

11:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Goedendag allemaal, mijn naam is Eva, ik wil de grote Odudu bedanken voor het terugbrengen van mijn geliefde nadat ik het een aantal jaren heb geprobeerd sinds hij me verliet. Dr. Odudu herstelde mijn vreugde in een oogwenk met zijn krachten. Ik wil dr. Odudu hartelijk bedanken voor het helpen om mijn geliefde binnen 24 uur zonder vertraging terug te krijgen. Dr. Odudu is inderdaad een geweldige man en ik zal iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact met hem op te nemen, want hij is een geweldige en machtige man die in staat is om zoveel dingen te doen. Hier is zijn e-mail: odudutempleofanswer@gmail.com of whatsapp hem op +2348050975978


Land: Nederland

11:00 AM  
Blogger Anonymous said...

Goedendag vrienden mijn naam is Leshana en ik ben verpleegster van beroep, ik en mijn verloofde zijn 6 jaar samen geweest, maar we hadden ernstige problemen omdat zijn moeder niet wilde dat we trouwen, ze gebruikte een andere methode om ervoor te zorgen dat ze zoon gaat niet met me trouwen totdat hij eindelijk zonder reden met me uit elkaar gaat, ik hou echt van hem, dus ik zoek online naar een snelle oplossing en ik had het geluk Dr Ajayi tegen te komen, een geweldige spreukenmaker gezegend door zijn voorouders met superkrachten, Ik vertelde hem per probleem aan hem en hij aan mij wat de kloof tussen ons veroorzaakt en vertelde me de dingen die ik moest doen om weer vrede te hebben in mijn relatie, ik volgde al zijn instructies op en vandaag zijn we gelukkig getrouwd en verwachten we onze eerste baby. Heeft u problemen in uw echtelijke woning of wilt u uw geliefde terug na een breuk, neem dan nu contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

3:28 AM  
Blogger Unknown said...

Hoe een krachtige spreukmaker genaamd Dr. AJAYI me hielp mijn geliefde binnen 48 uur terug te brengen. mijn geliefde die het sinds juni jongstleden met me heeft uitgemaakt en al mijn pogingen om hem te herstellen zijn tevergeefs geweest. Ik hou zoveel van hem dat ik elke keer als ik hem met een ander meisje zie, boos zal worden. Dus op een dag ging ik op internet toen ik het getuigenis van een vrouw zag. Hoe deze grote man, DR AJAYI genaamd, haar hielp om zich met haar man te verzoenen. Gelukkig voor mij heeft ze het contact van DR AJAYI laten vallen. Dus ik belde snel het nummer en stuurde hem na ongeveer 2 uur ook een bericht per e-mail, hij belde me terug en hij beantwoordde mijn e-mail. Ik heb hem alles uitgelegd en hij gaf me volledige informatie over het proces en de te nemen maatregelen. Hij zei dat hij wat dingen nodig had om voor me te bidden, wat ik ook deed. Ik deed mijn best om ervoor te zorgen dat mijn gebeden waren afgelopen en binnen 48 uur, zoals hij me al had verzekerd, kwam mijn geliefde me smeken om vergeving te vragen, hij houdt nu van me, koestert en belooft dat hij me nooit meer zal verlaten . Dankzij DR AJAYI kan je hem ook een e-mail sturen: drajayi1990@gmail.com of zijn WhatsApp of VIBER: +2347084887094 en wees gerust van de oplossing, want hij is gewoon de beste die je kunt vinden.

2:05 PM  
Blogger Anonymous said...

DR WALE DE BESTE SPELL CASTER CONTACTEER HEM OP WHATSAPP / VIBER +2349015141346 OF drwalespellhome@gmail.com

EFFECTIEVE DRINGEND LIEFDE SPEL OM UW EX SNEL TE ONTVANGEN EN UW HUWELIJK TE REDDEN! Het spijt me dat ik dit op het net heb gezet, maar het moet. Ik zal DR WALE voor altijd dank verschuldigd zijn voor het herstellen van mijn gebroken huwelijk nadat mijn man me zes maanden had verlaten voor een andere vrouw. Ik geloofde nooit in soorten totdat mijn vriend me voorstelde aan DR WALE. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over een valse genre-launcher, maar ik zette mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig op zoek was naar mijn man terug en ik deed wat hij me had gevraagd te doen. Nu is mijn man terug, slechts 48 uur nadat hij contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn man na 6 maanden van gebroken huwelijk en ik zal niet rusten voordat hij bekend is bij de wereld. Het is ook gespecialiseerd in loterijen, promotiesoorten, E.T.C. Maak nu contact met DR Wale, zijn e-mail: drwalespellhome@gmail.com of WhatsApp / Viber: +2349015141346

9:08 PM  
Blogger Jessica Butler said...

Krijg je ex-geliefde vandaag terug, ongeacht waarom hij / zij vertrok "
Ik heb net mijn ex-man teruggekregen door de hulp van dr. Ige Ajayi, spell Experts.
Mijn naam is Mabel Harrison en kom uit Tx, VS. Mijn man heeft me verlaten voor een andere vrouw. Dit was slechts 3 jaar van ons huwelijk. Het meest pijnlijke is dat ik zwanger was van onze tweede baby. Ik wilde hem terug. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukmaker die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik stuurde de spreukmaker Dr. Ige Ajayi een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen 24 uur in orde zal zijn. Hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg belde mijn man me binnen 24 uur. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Dankzij Dr. Ige Ajayi. als je hier bent en je geliefde je afwijst, of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met dokter Ige Ajayi voor hulp .. Hier zijn contactpersoon.
E-mail: drigeajayi@gmail.com
WhatsApp hem: +2348057393990.

9:22 PM  
Blogger Anonymous said...

Kom uit de Verenigde Staten, ben een verpleegster, dit verhaal van mijn liefdesleven. Ik ben 4 jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk moest een andere vrouw mijn geliefde van mij afnemen en mijn man verliet mij en de kinderen en we hebben 2 jaar geleden totdat ik een post ontmoette waar deze man Dr. Ilekhojie die iemand heeft geholpen en ik besloot hem een poging te wagen om me te helpen mijn man terug naar huis te brengen en geloof me, ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn man en na 48 uur zoals hij me vertelde, zag ik een auto reed het huis binnen en zie, het was mijn man en hij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om ieder van jullie te laten lijken op een ontmoeting met deze man en je geliefde terug te hebben.

E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: + 2348147400259

12:53 AM  
Blogger Anonymous said...

HOE ARTS KPUKPU MIJN GEBROKEN HUWELIJK OPSTELT.
Neem contact op met zijn e-mail: drkpukpu@gmail.com
via whatsapp / Viber: 2348124313399

Hallo, mijn naam is STEPHANIE WOOD, ik ben hier om te getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker genaamd dokter KPUKPU GAFAR. Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet voor een andere dame. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hou. Dus nam ik contact op met deze geweldige spreukgever op (drkpukpu@gmail.com) voor hulp. Hij hielp me een wederkerende liefdesbetovering over mijn man uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man huilend bij me terug en smeekte om mijn vergeving. Dokter KPUKPU liet hem vrij om te weten hoeveel ik van hem hield en hem terug wilde hebben. En Hij opende ook zijn ogen om voor te stellen hoeveel liefde we samen delen. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik wil deze geweldige spreukmaker aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing nodig heeft voor een liefdesbreuk. E-mail hem op;

drkpukpu@gmail.com of WhatsApp / Viber: 2348124313399

1:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Thanks be to the great Dr Odudu for restoring my marriage, he brought back my happiness after 3 years of divorce which i have not been myself since that day. But today am happy again through the help of doctor odudu who is a God sent to me. I will be glad to recommend Dr Odudu to everyone that needs help. His email: odudutempleofanswer@gmail.com or call / whatsapp him on +23480509759787


Sabine from Germany.

2:16 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik ben hier om mijn geweldige ervaring te delen met de grootste spreukmaker genaamd DR WALE. MIJN man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding instond, huilde ik en werd ik er ziek van. Dus toen ik op een dag online naar liefdesquotes zocht, zag ik mensen praten over DR WALE en zijn geweldige werk. mensen met dezelfde soortgelijke zaak hebben ook de mijne krijgen hem ook priase en dank. Ze lieten zijn contactgegevens achter, zo nam ik contact met hem op en vertelde ik hem al mijn probleem. Hij zei toen dat ik me geen zorgen moest maken dat hij na 48 uur de scheiding zou annuleren. Hij vertelde me dingen die ik moest doen en nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing voor 48 uur kwam mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt DR WALE je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan u ook helpen contact op te nemen
WhatsApp / Viber +: 2349015141346 OF
drwalespellhome@gmail.com

3:55 PM  
Blogger Anonymous said...

Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een boze spreuk had gebracht, Garcia keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik zonder resultaten kon vinden. Een vriend stuurde me de link naar de site van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij begon in juni met mij te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo'n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. Dank je! Dr Ilekhojie


WhatsApp Dr Ilekhojie op +2348147400259 of
E-mail gethelp05@gmail.com...

1:39 AM  
Blogger Anonymous said...

Hallo, dit is een echte getuigenis van dr. Ilekhojie die me hielp mijn verloofde terug te brengen, die mij en de kinderen 9 maanden heeft verlaten. Ik had alle hoop verloren dat mijn verloofde weer thuis zou komen. als je het moeilijk hebt in je huwelijk of relatie, of je ex wilt terug, neem dan contact op met dr.Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)

2:26 AM  
Blogger Anonymous said...

Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, terwijl ik door het internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukenmaker. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, kanker genas en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om de scheiding te stoppen, enzovoort. ik kom ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-minnaar in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ilekhojis vallen. Nadat ik deze allemaal had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam via e-mail contact met hem op en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij mij terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr Ilekhojie is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is ... Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukmaker om al je problemen voor je op te lossen, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)t

12:29 AM  
Blogger Unknown said...

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw na 4 jaar huwelijk. We hadden een mooi huwelijk, maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. Hij woont in de buurt van zijn werk en weigerde met mij te praten of naar huis te komen. Ik was zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag door het internet aan het browsen was, kwam ik een opmerking van Amber Luke tegen die suggereerde dat Dr. Ilekhojie haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ilekhojie. Als je hulp nodig hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen. Zijn e-mail gethelp05@gmail.com En bereik hem ook op WhatsApp / Viber-nummer: +2348147400259

6:54 PM  
Blogger annonymous said...

Omdat onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen ook. Ik weet niet welke moeilijkheid u in het leven ervaart, maar ik wil dat u vandaag weet dat als u echt uit uw beproeving wilt komen. Er is een oplossing voor jou. Ik wil een man genaamd Dr Ajayi aan het publiek voorstellen, hij is een krachtige spreukmaker en hij hielp me een jaar geleden mijn huwelijk te redden omdat mijn man het huis verliet en zei dat hij niet langer geïnteresseerd is in onze verbintenis, het kan als een schok voor mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hadden, later kom ik erachter dat hij bij een andere dame was, ik smeekte hem om terug naar huis te komen om bij mij en de kinderen te zijn, maar hij handelde niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij is bezeten van een charme door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met dr. Ajayi en de charme werd ongedaan gemaakt na 3 dagen van de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr. Ajayi is in staat elke soort spreuk uit te voeren, maar zijn dienst is niet gratis. Neem contact met hem op via Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

1:42 PM  
Blogger Unknown said...

Hallo kijkers online, ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een bedrieger en mijn vrouw betrapte me meerdere keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken tot ik een artikel tegenkwam over Dr. Ilekhojie die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik heb contact met hem opgenomen op zijn WhatsApp-nummer via +2348147400259 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij me terug zal komen met zijn verzoeningsspreuk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Als je hulp nodig hebt e-mail hem via (gethelp05@gmail.com) of WhatsApp / Viber-nummer +2348147400259

7:04 AM  
Blogger Anonymous said...

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? DR WALE is de juiste man voor de baan, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, DR WALE help me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 14 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van DR WALE is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met DR WALE, de spreukgever als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. WhatsApp / Viber: 2349015141346 of e-mail: drwalespellhome@gmail.com

12:55 PM  
Blogger Unknown said...

Ik wil deze gouden kans gebruiken om Ilekhojie, de geweldige spreukmaker genaamd, te waarderen omdat hij me hielp mijn relatie met mijn ex-geliefde terug te krijgen toen hij eindigde en me gedurende een vrij lange periode de rug toekeerde. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur nadat de spreuk was gedaan, krijg ik een telefoontje van mijn ex die zegt dat het hem spijt dat hij me pijn heeft gedaan en dat hij me in zijn leven zoiets niet meer zal aandoen. Ik was verrast maar accepteerde hem later weer. Iedereen die problemen heeft met hun huwelijk, moet contact opnemen met dr. Ilekhojie voor hulp. E-mail hem via (gethelp05@gmail.com) of WhatsApp / Viber-nummer +2348147400259

9:06 AM  
Blogger Anonymous said...

Iedereen hier die een emotioneel liefdesverdriet heeft meegemaakt, zal begrijpen hoe ik me voel en zal begrijpen waarom ik alles deed om de liefde van mijn leven terug te krijgen totdat ik de grote spirituele man Dr. Ajayi ontmoette, het voelde allemaal onmogelijk en ik begon de hoop te verliezen bij het terugkrijgen van Dennise omdat hij wegging en zei dat hij me nooit meer in zijn leven wilde zien en ik ben de heks geweest achter zijn gebrek aan vooruitgang en hij kan niet vooruit in het leven. Na een ontmoeting met de grote spirituele man Dr. Ajayi gaf hij me mijn man iets terug waarvan ik dacht dat het nooit meer mogelijk was en ik ben een lachertje geworden voor iedereen thuis en op het werk, zelfs zijn zakenpartner lachte me uit en riep me uit. nu lach ik terwijl mijn huwelijksuitnodiging aan hen wordt gegeven om ook hulp te krijgen van deze goede man. Neem contact met hem op via het e-mailadres drajayi1990@gmail.com of het WhatsApp / Viber-nummer is +2347084887094

12:59 AM  
Blogger Anonymous said...

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? Dr. Ajayi is de juiste man voor de job, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en door de goden geaccepteerd als hun spreekbuis op aarde, Dr. Ajayi hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van Dr. Ajayi is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgieter als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. Viber of Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

11:36 AM  
Blogger Unknown said...

Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen bij de mensen die misschien ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat mij ooit is overkomen, dokter Ilekhojie, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb gekend. Ik was zo somber na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een liefdesbetovering voor hereniging en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de liefste man die er is en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ilekhojie zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van uw handwerk met de hele wereld te delen om te weten wat uw goede werk voor mij is. U kunt contact opnemen met deze man voor eventuele relatieproblemen en hij zal u ook helpen, via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com of bel / whatsApp hem op +2348147400259

10:29 AM  
Blogger Unknown said...

Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen bij de mensen die misschien ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat mij ooit is overkomen, dokter Ilekhojie, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb gekend. Ik was zo somber na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een liefdesbetovering voor hereniging en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de liefste man die er is en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ilekhojie zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van uw handwerk met de hele wereld te delen om te weten wat uw goede werk voor mij is. U kunt contact opnemen met deze man voor eventuele relatieproblemen en hij zal u ook helpen, via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com of bel / whatsApp hem op +2348147400259

10:46 AM  
Blogger Anonymous said...

Ik ben hier ook en waardeer het goede werk van DR WALE. Toen ik dacht dat het voorbij was in mijn leven, kwam toen deze grote man genaamd DR WALE mij te hulp. Ik had ernstige problemen met mijn man, dat hij een scheidingsbrief indient waarin hij me vertelde dat hij van me wilde scheiden. Dat zorgt ervoor dat ik wat focus op mijn werk verloor, waardoor mijn baas me een zakbrief gaf, waardoor het erger voor me werd. Pas op deze dag vertelde een goede vriendin van me hoe DR WALE haar met haar probleem hielp. Dus nam ik de moed om contact op te nemen met DR WALE en vertelde hem alles. Het enige wat hij voor me deed, was dat hij een spreuk voor me uitsprak waardoor mijn man nooit meer van me scheidde en mijn baas op het werk belde me terug om weer aan het werk te gaan. nu leven ik en mijn man allebei gelukkig samen. U kunt contact opnemen met DR WALE op WhatsApp / Viber +2349015141346 OF drwalespellhome@gmail.com

11:58 PM  
Blogger Anonymous said...

Dr. Odion heeft me doen geloven dat iemand nog steeds kan opstaan als hij valt. Dr. Odion hielp me om mijn vrouw terug te brengen na twee jaar van verbroken relatie en nu zijn ik en mijn vrouw nu weer gelukkig samen, allemaal vanwege de krachtige liefdesbetovering die Dr. Odion voor mij heeft uitgesproken. Dr Odion is een bekende liefdesbetovering over de hele wereld. hij is erg belangrijk in de samenleving omdat hij de kracht heeft om verbroken relaties te herstellen en ex-geliefden terug te brengen allemaal binnen 2 dagen. als je zijn hulp nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via zijn e-mail: (drodion60@yandex.com) Hier is zijn whatsapp-nummer: +2349060503921

11:54 AM  
Blogger Anonymous said...

Dr. Odion heeft me doen geloven dat iemand nog steeds kan opstaan als hij valt. Dr. Odion hielp me om mijn vrouw terug te brengen na twee jaar van verbroken relatie en nu zijn ik en mijn vrouw nu weer gelukkig samen, allemaal vanwege de krachtige liefdesbetovering die Dr. Odion voor mij heeft uitgesproken. Dr Odion is een bekende liefdesbetovering over de hele wereld. hij is erg belangrijk in de samenleving omdat hij de kracht heeft om verbroken relaties te herstellen en ex-geliefden terug te brengen allemaal binnen 2 dagen. als je zijn hulp nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via zijn e-mail: (drodion60@yandex.com) Hier is zijn whatsapp-nummer: +2349060503921

11:54 AM  
Blogger Unknown said...

Hoe kom ik terug met mijn man! Ik had de luxe om 30 minuten cadeau te krijgen voor een lezing met The Great Dr Ilekhojie. Toen ik dr. Ilekhojie ontmoette, kon ik over veel dingen wat duidelijkheid krijgen, mijn huwelijk precies na alles wat ik heb meegemaakt. Het was 5 jaar geleden dat mijn man mij en mijn kinderen verliet, dankzij Dr. Ilekhojie kon ik contact maken met mijn man en hij houdt meer van mij dan vroeger. The Great Dr Ilekhojie eeuwig dankbaar! Ik raad het ten zeerste aan, neem een kans .. als je geen gelovige bent, zal hij je er een maken! Zijn contactgegevens Whatsapp-nummer: +2348147400259 of e-mail: [gethelp05@gmail.com

11:54 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik wil snel schrijven over een krachtige spreukgieter die me hielp toen ik een misverstand had met mijn man dat tot echtscheiding leidde. Ik nam contact op met deze machtige spreukenmaker genaamd Dr Ilekhojie en ik volgde de stap die hij vroeg en binnen 48 uur belde mijn man me op en verlangde naar mijn vergiffenis en dat hij niets liever wilde dan me voor altijd in zijn armen te hebben. Ik ben met zoveel vreugde en geluk vervuld dat ik dr. Ilekhojie heb gevonden. Ik hoop dat jullie allemaal hier mijn getuigenis zullen vinden en je man binnen 24 uur terug zult krijgen. Hij deed het perfect voor mij. Ik ben zo blij en opgewonden, want terwijl ik dit getuigenis schrijf, is mijn man weer smoorverliefd op me. Als er iemand is die in moeilijkheden verkeert en hulp nodig heeft, neem dan zo vriendelijk contact op met Dr Ilekhojie op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

11:36 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik ben heel blij om hier dit getuigenis te geven. Ik kwam een getuigenis van Mrs'Mie tegen over hoe DR WALE haar hielp haar huwelijk te redden en haar hielp haar werk terug te krijgen waar haar baas van plan was haar te ontslaan. Maar zoals ze zei met de hulp van DR WALE, ging alles weer normaal voor haar. Nadat ik haar getuigenis had gelezen, nam ik contact op met DR WALE omdat ik ernstige ruzie had met mijn man, hij was van plan een einde te maken aan ons huwelijk van (10) tien jaar. Nadat ik DR WALE had verteld wat er in mijn huwelijk gebeurde, vertelde hij me dat alles goed zou komen in mijn huwelijk en ik geloofde hem. Dus deed hij een spreuk voor me en zie, mijn man begon me weer goed te gedragen. Ik ben blij dat ik het getuigenis van Mrs'Mie ben tegengekomen, want dat heeft me geholpen om gemoedsrust en rust in mijn eigen huwelijk te vinden. Ook jij kunt contact opnemen met DR WALE via zijn WhatsApp / Viber +2349015141346 OF drwalespellhome@gmail.com

3:03 PM  
Blogger annonymous said...

ik en mijn man zijn ongeveer 4 jaar getrouwd. We waren gelukkig en getrouwd en hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. een maand later begon ik haar vreemde gedrag op te merken en een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iets zag. Hij kwam laat terug van zijn werk, zorgde nauwelijks voor mij of de kinderen, ging soms weg en kwam 2-3 dagen niet thuis. Ik heb mijn best gedaan om dit probleem op te lossen, maar zonder succes. Ik was erg opgewonden en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, vond ik een website die suggereert dat DR AYO huwelijksproblemen kan helpen oplossen, voedingsrelaties kan herstellen, enzovoort. Dus ik voelde dat ik het moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vervloekte me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had aangedaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. De dingen zijn sindsdien weer normaal. Mijn gezin en ik leven weer gelukkig samen. Bedankt DR AYO. Als je een caster nodig hebt die een echte werkbetovering oproept, raad ik je aan contact met hen op te nemen. Het zal je niet teleurstellen. Dit is zijn WhatsApp + 2347055691377 OF e-mail. E-mailadres. El. E-mailadres: drayo47373@gmail.com

9:39 AM  
Blogger Anonymous said...

Red je huwelijk en krijg je ex-geliefde permanent terug met krachtige liefdesbetovering ”contacteer dr. Ajayi hij is de beste liefdesbetovering op het internet en zijn resultaat is 100% gegarandeerd.
Ik ben Amelia, ik was op zoek naar hulp op internet om mijn man terug te krijgen nadat hij 9 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hadden het allemaal over deze machtige man genaamd Dr Ajayi over hoe hij hielp hen hun huwelijk en relaties te redden, dus ik nam contact met hem op en legde hem mijn probleem uit en hij deed het goed door me te helpen mijn gescheiden echtgenoot binnen 12 uur terug te krijgen. Ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn, maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dr. Ajayi mijn geliefde daadwerkelijk heeft teruggebracht.Als je relatieproblemen hebt, neem dan contact op met dr. Ajayi voor hulp op Viber / WhatsApp: + 2347084887094 of e-mail : drajayi1990@gmail.com en wees gelukkig.

9:55 AM  
Blogger Anonymous said...

Toen ik begin dit jaar voor het eerst contact met je opnam, zat ik 1 jaar in een bittere scheidingsstrijd met mijn man. Ik dacht dat mijn huwelijk en gezin kapot waren. Ik vond uw site en slaakte een zucht van verlichting, hoewel ik echt niet wist hoe het werkte. Niet alleen werkte je Stop Divorce-spreuk supersnel voor mij, maar jij en je kring waren er om me te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces. Je hebt me zo goed geholpen en ik ben blij je op de hoogte te houden van onze vorderingen. Mijn man en ik hebben het verzoend en hebben sindsdien onze geloften hernieuwd. We zijn sterker dan ooit. Ik ben zo blij dat je me hebt kunnen helpen mijn gezin intact te houden. Zonder jou weet ik niet zeker wat ik zou hebben gedaan. Ervaar je daarbuiten dezelfde problemen in je huwelijk, dan kun je hem bereiken op zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Telefoon: +2348147400259

8:58 PM  
Blogger Anonymous said...

Na 5 jaar getrouwd te zijn met mijn man met 2 kinderen, begon mijn man raar te doen en uit te gaan met andere dames en toonde hij me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij van me te scheiden als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere dames, ik was totaal verwoest en verward totdat een oude vriend van me me vertelde over een spreukenmaker op internet genaamd Dr Ilekhojie die mensen met relatie- en huwelijksproblemen helpt door de krachten van liefdespreuken. Eerst twijfelde ik of zoiets ooit bestaat, maar besloot om probeer het eens, toen ik contact met hem opnam, hielp hij me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met andere dames en de zijne met mij voorgoed en echt. Neem contact op met deze geweldige liefdesbetovering om uw relatie- of huwelijksprobleem vandaag op te lossen via: E-mail: gethelp05@gmail.com of direct Whatsapp +2348147400259

7:25 PM  
Blogger Unknown said...

Het spijt me dat ik dit op internet heb gezet, maar ik heb geen andere keus dan mijn belofte aan Dr. ODION, de krachtige liefdesbetoverer die me hielp mijn ex-man terug te brengen, die al 2 weken lang weg was zonder afscheid van me te nemen, na te komen. zo'n pijnlijke ervaring voor mij want hij was mijn eerste liefde en mijn leven draait om hem, maar toen hij me verliet voor een andere dame, deelde ik tranen en probeerde ik alles wat ik kon om hem te vergeten maar diep in mijn hart was het zo onmogelijk omdat ik zoveel van hem hield ondanks de pijn die ik had. Op een trouwe avond las ik een opmerking over Dr. ODION, de krachtige liefdesbetoverer die kan helpen om een ​​ex-minnaar terug te krijgen of een gebroken huis te herenigen en nog veel meer, in het begin was het als een grap want ik geloofde nooit in de spreuk totdat Dr. zichzelf aan mij door mijn man terug naar huis te halen na twee dagen van zijn liefdesbetovering over mijn man. allemaal dankzij Dr. ODION voor het opnieuw maken van een complete vrouw en het terugbrengen van mijn verloren geliefde, ik zal dit blijven delen met wie het misschien aangaat om al het huwelijksleven te herstellen in plaats van tranen te delen of door een hartbreuk te gaan, neem gewoon contact op met Dr. ODION op zijn contactmail hieronder (drodion60@yandex.com) neem gewoon contact met hem op en kijk wat hij kan doen.Je kunt ook bellen en WhatsApp via zijn nummer
+2349060503921 veel succes aan wie ooit dit een proef heeft gedaan

2:52 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn naam is Mia. Ik deel vandaag mijn getuigenis met de wereld. Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit zou doen, maar ik ben vol vreugde en ik wil dat anderen ook hun hulp hebben. Als verpleegster heb ik twee kinderen en mijn man heeft mij en onze kinderen zonder enige uitleg in de steek gelaten hij is net het huis uit gegaan en het volgende dat ik hoorde is dat hij een andere vrouw ziet, ik deed mijn best om hem weer thuis te krijgen, maar hij gedroeg zich vreemd tegenover me. Ik was gefrustreerd en kapot, ik zocht hulp vanuit verschillende invalshoeken totdat ik een bericht zag over dr. Ajayi, een spreukmaker. Ik nam contact op met dr. Ajayi, die me vertelde wat ik moest doen. Hij verzekerde me dat hij een spreuk zal uitspreken en dat alles binnen drie dagen goed zal komen, maar ik was sceptisch, ik dacht erover na voordat ik eindelijk weer contact met hem opnam, we gingen samen door het proces en tot mijn verbazing werkte de spreuk en mijn man is naar huis teruggekeerd en knielde om vergeving te smeken, maar de eerste was een verrassingsoproep van hem omdat we ongeveer 6 maanden niet hebben gepraat. Dr. Ajayi is echt een man van zijn woorden. Als u problemen heeft in uw relatie of enig aspect van uw leven, neem dan contact op met de spreukmaker Dr. Ajayi voor een blijvende oplossing.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
WhatsApp-nummer: + 2347084887094

5:06 AM  
Blogger Anonymous said...

Ik heb zojuist mijn man teruggekregen door de hulp van oprechte liefdesbetoverer Dr Ilekhojie ... Sinds Dr Ilekhojie mij heeft geholpen, is mijn man zeer stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spreukenmaker en je relatie-fix. Hier zijn contactpersoon, WhatsApp hem: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

9:19 AM  
Blogger Unknown said...

Mijn namen zijn Grace Patane, ben hier om een ​​getuigenis te geven over hoe Dr. ODION me heeft geholpen. Na een relatie van 1/5 jaar met mijn vriend veranderde hij plotseling en stopte hij met regelmatig contact met me op te nemen, hij verzon excuses om me niet de hele tijd te zien. Hij beantwoordde mijn telefoontjes en mijn sms niet meer en hij zag me niet meer regelmatig. Ik begon hem toen verschillende keren met verschillende meisjes te betrappen, maar elke keer zei hij dat hij van me hield en dat hij wat tijd nodig had om na te denken over onze relatie. Maar ik kan niet stoppen met aan hem te denken, dus besloot ik om online te gaan en ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukenmaker genaamd Dr. ODION en ik nam contact met hem op en leg mijn problemen aan hem uit. Hij sprak een liefdesbetovering voor me uit die ik gebruik en na 24 uur kwam mijn vriend bij me terug en begon regelmatig contact met me op te nemen en we gingen na een paar maanden samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd door te brengen met mij dan zijn vrienden. We zijn uiteindelijk getrouwd en we zijn nu 3 jaar gelukkig getrouwd met een zoon. Sinds Dr. ODION mij heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spreukgever en je relatie laten herstellen. E-mail: (drodion60@yandex.com) Je kunt hem ook bellen en WhatsApp via zijn nummer +2349060503921

4:01 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn namen zijn Grace Patane, ben hier om een ​​getuigenis te geven over hoe Dr. ODION me heeft geholpen. Na een relatie van 1/5 jaar met mijn vriend veranderde hij plotseling en stopte hij met regelmatig contact met me op te nemen, hij verzon excuses om me niet de hele tijd te zien. Hij beantwoordde mijn telefoontjes en mijn sms niet meer en hij zag me niet meer regelmatig. Ik begon hem toen verschillende keren met verschillende meisjes te betrappen, maar elke keer zei hij dat hij van me hield en dat hij wat tijd nodig had om na te denken over onze relatie. Maar ik kan niet stoppen met aan hem te denken, dus besloot ik om online te gaan en ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukenmaker genaamd Dr. ODION en ik nam contact met hem op en leg mijn problemen aan hem uit. Hij sprak een liefdesbetovering voor me uit die ik gebruik en na 24 uur kwam mijn vriend bij me terug en begon regelmatig contact met me op te nemen en we gingen na een paar maanden samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd door te brengen met mij dan zijn vrienden. We zijn uiteindelijk getrouwd en we zijn nu 3 jaar gelukkig getrouwd met een zoon. Sinds Dr. ODION mij heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spreukgever en je relatie laten herstellen. E-mail: (drodion60@yandex.com) Je kunt hem ook bellen en WhatsApp via zijn nummer +2349060503921

4:02 PM  
Blogger Anonymous said...

Goedendag allemaal, ik wil de ervaring die ik heb delen met een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi, hij is een zeer krachtige man gezegend door zijn voorvader om mensen met verschillende levensproblemen te helpen, ik ging door de ergste fase van mijn leven omdat mijn man vertelde me dat hij uit het niets wil scheiden, ik vroeg hem waar ik het mis ging, maar hij gaf me geen antwoord in plaats daarvan ging hij het huis uit dit was echt raar dus ik zoek hulp toen ik dr. Ajayi ontmoette spell caster online, ik legde mijn toestand aan hem uit, na enig overleg kwam ik erachter dat mijn man bij zijn secretaresse op het werk is en hij is in haar ban, de grote spell caster vertelde me wat er moest gebeuren en ik volgde zijn instructies. Tegenwoordig ben ik een trotse vrouw, want mijn man is bij mij thuis en we verwachten ons tweede kind allemaal dankzij dr. Ajayi, de spreukenmaker, als je de hulp nodig hebt van een spreukenmaker voor welk probleem dan ook, is dr. Ajayi de goede persoon voor een perfect en betrouwbaar resultaat. Neem contact op met zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber \ WhatsApp-nummer: +2347084887094

1:56 AM  
Blogger Unknown said...

Dit is een verhaal van een ongelooflijke ervaring die ik had toen mijn huwelijk instortte en die ik uiteindelijk kreeg bijgestaan door Dr. Ilekhojie en ik beloof dat ik dit met iedereen zal delen. Ik ontmoette dr. Ilekhojie die me hielp om binnen 7 dagen na zijn reünieperiode met mijn man te herenigen en ons huwelijk sterker te maken en vrede en liefde in ons huwelijk te brengen. De familie van mijn man die wilde dat we uit elkaar gingen, verontschuldigde zich ook voor al die verkeerde pogingen om ons huwelijk te scheiden. de vrede in mij en mijn man is nu hersteld en we hadden een geweldige kersttogetehr. Ik heb geluk gevonden met mezelf met de hulp van dr.Ilekhojie, voor meer informatie en om contact met hem op te nemen via:
E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: + 2348147400259

9:47 AM  
Blogger Anonymous said...

Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukenmaker die ik een tijdje geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor me deed. mijn man verliet me 2 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles geven waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk kan ik alleen maar zeggen heel erg bedankt ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, inclusief

1. Love Spell
2. Krachtspreuk
3. Succes spreuk
4. Lot van zwangerschap
5. Betovering van het huwelijk
6. spell voor een goedbetaalde baan
7. Beschermingsspreuk
8. spreuk om een rechtszaak te winnen
9. veel geluk spreuk etc.

Als je de hulp nodig hebt van de spreukmaker Dr. Ajayi, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op whatsapp / Viber-nummer +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

10:13 AM  
Blogger Unknown said...

Toen ik begin dit jaar voor het eerst contact met je opnam, zat ik 1 jaar in een bittere scheidingsstrijd met mijn man. Ik dacht dat mijn huwelijk en gezin kapot waren. Ik vond uw site en slaakte een zucht van verlichting, hoewel ik echt niet wist hoe het werkte. Niet alleen werkte je liefdesbetovering Stop Divorce supersnel voor mij, maar je was er om me te helpen en te adviseren bij elke stap van het proces. Je hebt me zo goed geholpen en ik ben blij je op de hoogte te houden van onze vorderingen. Mijn man en ik hebben het verzoend en hebben sindsdien onze geloften hernieuwd. We zijn sterker dan ooit. Ik ben zo blij dat je me hebt kunnen helpen mijn gezin intact te houden. Zonder jou weet ik niet zeker wat ik zou hebben gedaan. Ervaar je daarbuiten dezelfde problemen in je huwelijk, dan kun je hem bereiken op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) Telefoon: +2348147400259

10:18 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een spreukmaker genaamd Dr. Ajayi te bedanken. Omdat hij hielp de vrede te herstellen in mijn gebroken huwelijk, leerde ik hem kennen via een vriend die hij met geluksgetallen hielp om veel te winnen in een loterij. ik wil niet in details treden, maar ik wil graag dat je weet dat dr. Ajayi een echte spirituele man is. ik zocht hulp uit verschillende bronnen maar er gebeurde niets totdat mijn vriend me aan hem voorstelde, ik contact met hem opnam over mijn gebroken huwelijk en alles aan hem uitlegde, hij vertelde me wat er moest gebeuren waaraan ik gehoorzaamde en vandaag ben ik een gelukkig man in mijn huwelijk kwam mijn vrouw thuis en zei dat ze niet langer wil scheiden en dankzij dr. Ajayi is ze zwanger van een jongetje en is mijn financiële status verbeterd. Als je hulp nodig hebt bij Wat je ook dwarszit, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094 hij is 100% gegarandeerd.

5:27 AM  
Blogger Anonymous said...

Good day everyone, i was on this page December when i was going through hard time in my marriage and was looking for help to resolve the issue in my home because my husband was asking for us to divorce after 10 years of marriage. I was lucky to meet Dr Ajayi online a powerful spiritual man who i discussed my problem with, he made me to understand that, they is nothing in life without a solution, he told me the necessary things to do and i did as directed, on the day third of the spell i started noticing improvement in my home and my husband has totally change to when we first met, he always look out for me now and has never said anything concerning the divorce again, I'm grateful Dr Ajayi you are the best. If you are experiencing difficult time in your relationship and want solution i recommend Dr Ajayi for you. Contact him on Whatsapp / Viber number : +2347084887094 or Email : drajayi1990@gmail.com

11:02 AM  
Blogger Unknown said...

Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van me me vertelde over een spreukenmaker die haar ook bij hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ilekhojie. Ik e-mail de spreukmaker en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er gebeurde, belde mijn man me minder dan twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen, ik was zo blij dat ik hem terug had. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Zet je goede werk voort, dr.Ilekhojies, neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

6:37 AM  
Blogger Unknown said...

Dit zijn spreuken die worden gebruikt om problemen uit een romantische relatie op te lossen. Dus als u problemen heeft in uw relatie of huwelijk, zijn dit spreuken die voor u zullen werken.

Liefdespreuken zijn onderverdeeld in verschillende spreuken, waaronder
Verloren liefdesbetoveringen
Witte magie liefdespreuken
Betrokkenheid van spreuken
Liefdes spreuken voor valsspelers
Liefdesbetoveringen van aantrekkingskracht
Bindende liefdespreuken
En vele andere spreuken waarvan de cast de intentie heeft om liefdesproblemen op te lossen. Neem contact op met Dr Ilekhojie. WhatsApp-nummer + 2348147400259 / e-mail (gethelp05@gmail.com)

8:17 PM  
Blogger Anonymous said...

Mijn man verliet me voor zijn ex-vriendin die hij had voordat hij met me trouwde.Ik wilde hem zo graag terughalen omdat ik van hem hield, mijn wereld stortte in toen mijn man zijn minnares verloofde, de angst om mijn huis te delen met een vreemde vrouw nam het betere deel van mij. Ik leefde in pijn en kwelling, en toen besloot ik de hulp van dr. Ilekhojie in te roepen om mijn man terug te krijgen. Ik vertelde hem mijn probleem, hij beloofde mijn man weer bij mij te herenigen en hij deed precies wat hij zei. Hij heeft zeker mijn Mike bij me teruggebracht en we zijn voor altijd vreedzaam samen. als je een probleem hebt in je huis, huwelijk / relatie Neem contact op met Dr Ilekhojie. WhatsApp-nummer + 2348147400259 / e-mail (gethelp05@gmail.com)

7:56 PM  
Blogger Anonymous said...

Ik was erg in de war toen mijn vrouw met wie ik 11 jaar geleden trouwde, me vertelde dat ze moest scheiden, simpelweg omdat ze verliefd werd op een man die ze op de bank had ontmoet. Ze nam al haar bezittingen mee en verliet mijn huis, zelfs toen ik haar smeekte om niet te gaan, maar ze stond erop en vertrok. Het was helemaal niet gemakkelijk voor mij omdat ik pijn had en niet kon gaan werken of zelfs maar niet kon eten, ik deed veel onderzoek op internet toen ik een aantal mooie getuigenissen tegenkwam die mensen deelden over dr.Ilekhojie, dus ik nam snel contact op met hem en vertelde hem mijn verhaal. Ik wist niet dat dr.Ilekhojie zo aardig kon zijn, hij vertelde me dat mijn vrouw binnen 4 dagen bij me terug zou komen en alles gebeurde precies zoals hij zei en toen concludeerde ik dat ik een God op aarde heb gevonden en Ik zal over hem blijven getuigen totdat Christus komt. Hier zijn de contactgegevens van Dr. Ilekhojies E-mailadres; gethelp05@gmail.com Whatsapp-nummer; +2348147400259

9:15 AM  
Blogger Anonymous said...

Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een boze spreuk had gebracht, Paul keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik zonder resultaten kon vinden. Een vriend stuurde me de link naar de site van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij is vorige week begonnen met werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo'n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. neem contact op met dr.Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (+2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com

10:13 PM  
Blogger Edith Wood said...

Mijn naam is Edith Wood, ik wil iedereen vertellen over Dr. Ogundele, een geweldige man die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht met zijn krachten, wat een machtige spreukmaker, als je op wat voor manier dan ook hulp nodig hebt. Ik raad je aan om contact met hem op te nemen via WhatsApp of Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Hij heeft de bevoegdheden om elk probleem, elke relatie, liefde of ziekte op te lossen. Zo super en echt bracht hij mijn man terug die me 9 jaar geleden verliet met zijn betovering.

9:19 AM  
Blogger Anonymous said...

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? Dr Ajayi is de juiste man voor de baan, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en door de goden geaccepteerd als hun spreekbuis op aarde, dr. Ajayi hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van Dr. Ajayi is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ajayi, de bezwerver als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. Viber of Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

10:49 PM  
Blogger jessica Mccray said...

Geef die relatie niet op vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, er is een man die wonderen doet met zijn betovering bij het herstellen van een verbroken relatie, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn Ex te krijgen vriendje van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

7:21 AM  
Blogger SIMON PATCHIN said...

How To Get Your Ex Lover/Partner/Boyfriend/Girlfriend/Wife Or Husband Back

It breaks my heart to know that people are hurting so badly that they are desperate to get their love lives back. For anyone hurting right now, I want you to worry no more for your Ex lover/partner will come back to you so you can feel whole again and I truly mean that. When my wife left me, Lord Zakuza was the man I contacted that helped me to get my wife back with his powerful spell within 48 hours and I can never forget the day I meant Lord Zakuza for he's spells perform GREAT MIRACLES. Get in touch with Lord Zakuza now for he's like a God on earth that can get your EX lover back within 48 hours with his powerful spell. You can go get in touch with him through the below details.


WhatsApp/call/text: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
Email via: Lordzakuza7 @ gmail. com

11:50 AM  
Blogger QUICK LOAN said...

Heeft u een dringende lening nodig? neem contact met ons op via e-mail voor informatie over onze leenservice. e-mail: quickloan2020@hotmail.com of WHATSAPP +1 (812) 266-9901

12:30 PM  
Blogger QUICK LOAN said...

We verstrekken leningen voor allerlei doeleinden. Wij bieden vanaf een minimumbedrag van 5.000,00 tot 10 miljoen. En tegen een lage rente van 3%. Leningtermijn: maximaal 25 jaar, afhankelijk van het geleende bedrag dat u nodig heeft. klanten moeten ouder zijn dan 18 jaar. Deze leningtransactie is 100% garantie voor serieuze klanten. Neem voor meer informatie over de lening contact met ons op via e-mail: quickloan2020@hotmail.com

12:37 PM  
Blogger annonymous said...

Allemaal dankzij deze geweldige man die ik ontmoette tijdens het lezen van enkele opmerkingen hier, ik was in het begin bang voor zo'n string, maar ik heb echt hulp nodig om uit mijn situatie te komen omdat ik van mijn man twee weken opzegtermijn heb gekregen om uit de huis omdat ik een misverstand had dat ik hier niet kan verklaren, Dr. Ajayi voerde een verzoeningsspreuk uit en we waren in staat om ons verschil buiten de rechtbank te beslechten. E-mail: drajayi1990@gmail.com

1:54 PM  
Blogger Unknown said...

Ik speel al 6 jaar Powerball-tickets sinds ik 30 werd. Ik kocht mijn eerste ticket op mijn 30e verjaardag. Ik had die dag veel geluk omdat ik contact had opgenomen met Dr. Ilekhojie om me te helpen met de winnende Powerball-nummers. Ik had echt dat geweldige geweldige gevoel dat ik naar de camera keek en ernaar wilde knipogen. Ik deed er maar een klein deel van en vertrouwde hem. Hij gaf me de nummers nadat ik er nog een paar kaartjes bij had gespeeld voor $ 20. Ik controleerde mijn ticket nadat de winst online was gekomen en zag dat de nummers correct waren, inclusief de Powerplay. Ik schreeuwde ongeveer 10 minuten omdat het voelde als een droom. Ik had veel geld gewonnen. U kunt mijn winnende getuigenis bij de loterijambtenaren controleren door gewoon mijn naam te zoeken. Bedankt Dr. Ilekhojie. Welnu, zijn e-mail is gethelp05@gmail.com en je kunt hem ook bellen of WhatsAppen op +2348147400259

2:23 PM  
Blogger Unknown said...

Ik wil mijn getuigenissen met het grote publiek delen over wat deze man Ilekhojie noemde. Voor wat hij zojuist voor mij heeft gedaan, heeft deze man zojuist mijn verloren ex-echtgenoot bij mij teruggebracht met zijn verzoeningsspreuk. Ik was getrouwd met mijn man en we waren lange tijd samen en we hielden van onszelf maar toen ik hem geen kind kon geven, verliet hij me voor 1 jaar en vertelde me dat hij niet meer verder kon toen ik nu op zoek was naar manieren om hem terug te krijgen totdat een vriend van mij me over deze man vertelde en me zijn contactpersoon gaf. Je zult dit niet geloven toen ik contact opnam met Dr Ilekhojie, hij verzekerde me van een dringende oplossing. Nu is mijn man weer bij mij en met zijn kruiden word ik binnenkort moeder. Bij mij is alles nu compleet en dat komt allemaal door dr. Ilekhojie. Neem contact met hem op als je problemen hebt met je partner of als je zwanger wilt worden. E-mail; gethelp05@gmail.com Bel/Whatsapp +2348147400259

5:58 AM  
Blogger Unknowu said...

Mijn naam is CLARA JAMES. Ik wil Dr. Ayo bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-man. Niemand had me ooit kunnen laten geloven dat de brief die ik ga schrijven ooit zou worden geschreven. Ik was 's werelds grootste scepticus. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar ik kreeg van een betrouwbare bron (een zeer naaste medewerker) te horen dat Trust een zeer toegewijde, begaafde en getalenteerde persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gehad gedaan. Mijn liefdesleven was in puin; Ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding onder ogen zien, en ik wilde harder mijn best doen om onze relatie te laten werken, maar het leek mijn man niet te kunnen schelen. en hij maakte het weer uit met mij. Ik was in de war en wist weer niet wat ik moest doen, maar ze namen contact op met Dr. Ayo. Hij deed een liefdesbetovering waardoor mijn man bij me terugkwam. We zijn nu heel blij met onszelf. Dr. Ayo laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is voor ECHT en voor goed. Hij kan je ook helpen om je verbroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Hij wilde plotseling naar huwelijkstherapie en we doen het heel, heel goed in ons liefdesleven. neem contact op met e-mail drayospell@gmail.com of sms of voeg hem toe op WhatsApp: +2347055691377

10:02 PM  
Blogger Unknown said...

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon bij de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

11:38 AM  
Blogger annonymous said...

Mijn man verliet me om bij een andere vrouw te zijn na 12 jaar huwelijk, hij reisde voor een zakenreis en wilde niet meer terug naar huis om bij zijn familie te zijn, ik zocht hulp toen ik Dr Ajayi tegenkwam, een krachtige spreuk caster. Ik legde hem mijn situatie uit en er werd onthuld dat mijn man betoverd was door de andere vrouw, daarom is hij thuis vergeten, Dr. Ajayi bezwoer en mijn man werd vrijgelaten uit de slavernij en ik ben blij dat hij weer thuis is na 3 jaar scheiding, als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dr Ajayi via whatsapp / Viber: +2347084887094 of je e-mail: drajayi1990@gmail.com

8:30 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

11:25 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn man van acht jaar heeft me verlaten. Ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief dat ik door alle stress in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar hulp omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat hij naar huis terugkeert. Ik vond zoveel getuigenissen over Dr. Ilekhojie dat hij zoveel relatieproblemen oploste... Ik was genoodzaakt hem te bellen en hem alles uit te leggen omdat ik veel goede verhalen over hem zag. Hij vertelde me dat mijn man over een paar dagen terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed wat hij opdroeg en gaf alles wat hij vroeg en in precies 3 dagen keerde mijn man uit eigen beweging naar huis en vroeg om zich te verzoenen. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Als je hulp wilt bij je huwelijk, praat dan met Dr Ilekhojie. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

9:21 PM  
Blogger Unknown said...

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft, heeft me ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex-vriend terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online opmerkingen over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg sceptisch om contact met hem op te nemen zoals op dat moment. Hij vertelde me wat ik moest verzamelen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en net voordat hij kon eindigen, belde mijn vriend me om vergeving te vragen en nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kind. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

9:57 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

12:58 AM  
Blogger Unknown said...

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede daden van Dr. Ilekhojie. Ik heb nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com

1:44 PM  
Blogger Unknown said...

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te gaan - en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen E-mail: gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp (+2348147400259)

7:21 PM  
Blogger annonymous said...

Hartelijk groeten
Na zoveel jaren loterij te hebben gespeeld, vond ik het moeilijk om te winnen, dingen waren moeilijk voor mij, dus besloot ik het te bespreken met mijn vriendin die me hielp. Ze vertelde me over haar ervaring met Dr. Ajayi die haar hielp breng haar man terug die haar verliet om met een andere vrouw te trouwen en haar achterliet met vier kinderen om alleen te lijden, ze vertelde me verder hoe ze Dr. Ajayi online ontmoette. Ik was erg onder de indruk toen ik haar verhaal hoorde, dus ik vertelde haar over mijn pech in de loterij En ze stelde me voor aan Dr. Ajayi na al mijn sessies met Dr. Ajayi, na een week besloot ik het opnieuw te proberen. Ik kan mezelf niet geloven. Ik heb zoveel gewonnen dat ik het nooit zou kunnen geloven. Allemaal dankzij Dr. Ajayi. leef nu mijn droomleven. u kunt contact opnemen met Dr. Ajayi op Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor hulp.

3:09 PM  
Anonymous Cristina said...

Ik werd 4 jaar lang afgewezen door mijn man, het doet zoveel pijn dat ik de hele tijd werd verwaarloosd, ik confronteerde mijn man en hij zei dat het niet werkt en een scheiding nodig heeft. Ik voelde me depressief en had een oplossing nodig omdat ik zoveel van hem hou. Ik ging online voor een oplossing of advies, toen ik op een testimonial-pagina stuitte. Mensen met een soortgelijk probleem als ik. Ik had het geluk dat een dame een e-mail achterliet waarmee ik contact kon opnemen, ik nam een moedige stap omdat ik zo depressief was en het gevoel had dood te gaan. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie die een verzoeningsspreuk voor me uitsprak en mijn man kwam thuis en smeekte om mijn vergeving. Het zijn onze 3 maanden samen vandaag nadat de verzoeningsspreuk was gedaan en mijn man is nooit veranderd in de richting van van mij te houden.. Neem vandaag nog contact op met dr. Ilekhojie via e-mail: (gethelp05@gmail.com) of WhatsApp/bel dit nummer +2348147400259

8:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij in een breuk is veranderd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we samen zijn sinds de middelbare school en hij mijn eerste en enige liefde was. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over dr. Ilekhojie. Ik kreeg zijn contact via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het verzoeningsproces uit en hoe hij me zal helpen om me binnen drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht naar buiten brengen omdat hij alle goede woorden verdient om mij te helpen. Ik laat hier zijn contact in alle eerlijkheid achter. E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp (+2348147400259)

8:01 AM  
Blogger Anonymous said...

Goedendag, u bent van harte welkom om mijn ontmoeting te lezen met dr. Ajayi, een krachtige spirituele man die gezegend is door zijn voorouders om ziekte te genezen met kruiden en ook gebroken gezinnen te herstellen. Ik ontmoette dr. Ajayi omdat mijn geliefde vrouw wil dat we scheiden en dit is na 12 jaar van huwelijk gezegend met twee lieve kinderen een jongen van 5 jaar en een meisje van 2 jaar, ze nam onze dochter mee het huis uit en bleef bij haar moeder en ik smeek haar om terug naar huis te komen, maar ze weigerde, ik was echt in de war, dus ik zocht hulp die is toen ik las over dr. Ajayi hoe hij een vrouw hielp om zelf een baby te krijgen na 8 jaar getrouwd te zijn geweest zonder kind, nam ik contact op met dr. Ajayi legde hem mijn situatie uit, hij vroeg om wat informatie over mezelf die ik hem gaf, daarna na enig overleg vertelde hij me wat er gedaan moest worden en ik deed wat ik moest doen, terwijl ik dit typ is mijn vrouw bezig met breien in de woonkamer. Als je de hulp nodig hebt van een echte spirituele man, is dr. Ajayi je laatste stop, neem contact met hem op via Whatsapp / Viber: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

8:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden had gevraagd om van me te scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zal worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen voor mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com)

2:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen achter. E-mail: (gethelp05@gmail.com Whatsapp of Viber: +2348147400259

9:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ik wil mijn geweldige ervaring delen. Mijn man van 5 jaar bedroog me en ik confronteerde hem, wat een ruzie veroorzaakte waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik heb weken gehuild en bijna zelfmoord gepleegd. Toen ik op zoek was naar willekeurige verhalen online over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand genaamd Claire Emerick over hoe dr. Ilekhojie vrede bracht in haar huwelijk. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om het met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheidingsplannen annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedriegen en vroeg om naar huis terug te keren met zoveel beloften. Ik waardeer je hulp Dr, je bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en vraag om hulp. E-mailadres: gethelp05@gmail.com of Telegram of Whatsapp +2348147400259

9:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Toen ik contact met Dr. Ilekhojies online vond. Het kostte me een punt van absoluut gebroken te worden voordat ik inzag dat ik hem moest vertellen waar ik in mijn huwelijk mee te maken had gehad. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging rechtstreeks naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had mij en mijn dochter zou onderhouden. Toen kwam afgelopen zaterdag plotseling de verzoeningsspreuk van dr. Ilekhojie die hem in een positie bracht om te beslissen of hij ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract voor een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojie. Geef nooit op!" neem contact op met dr. Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mail gethelp05@gmail.com of telefoonnummer +2348147400259

12:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp +2348147400259

3:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet zonder een woord te zeggen, ik had hem wanhopig nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat er een ritueel was gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later kwam mijn man plotseling thuis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en nu zijn we sindsdien een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
Bel: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

8:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen.
Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie.
Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel / Whatsapp +2348147400259

7:02 AM  
Anonymous Janet Rogers said...

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed tussen Roger en mij omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer thuis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr. Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

8:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over dr. Ilekhojie zag, was ik heel blij hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang ghostde me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we samen gelukkig en verwachten we ons eerste kind samen. Ik wil dr. Ilekhojie bedanken voor zijn geweldige hulp en ook het publiek op de hoogte brengen van deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/stuur een bericht +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com)

12:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Bedankt. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen achter. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel/Whatsapp: +2348147400259

6:22 PM  
Anonymous Anonymous said...

Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of bel/Viber/Whatsapp +2348147400259

9:37 AM  
Blogger Samantha Gray said...

Goede dag ben Samantha Gray:
Heb je hulp nodig om je ex-vriend of vriendin terug te krijgen, hulp om ervoor te zorgen dat je man of vrouw alleen van je houdt? Neem contact op met dokter Ogundele. Deze man is een eerlijke spreukgieter die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht. Mijn man ging vreemd met een andere vrouw en zijn houding veranderde, maar dokter Ogundele bracht hem terug voor mij. Neem contact met hem op via WhatsApp, Telegram of Viber Chat: +27638836445. Hij bracht mijn man terug zoals hij had beloofd en zijn krachten zijn onschadelijk.

9:00 PM  
Blogger Unknown said...

Ik heb mijn opties voor een operatie afgewogen; maar na een ontmoeting met een 65-jarige vrouw in ons plaatselijke ziekenhuis die me vertelde dat ze een operatie zou ondergaan om de baarmoeder te verwijderen, dacht ik dat het misschien niet nuttig zou zijn om vrouwen te adviseren een operatie na de menopauze te negeren met het idee dat de vleesbomen zouden krimpen. Er is een buurvrouw van mij die me een contactpersoon heeft gegeven van dr. Ilekhojie die haar wat kruiden heeft gestuurd om te gebruiken en nu is ze helemaal vrij en ik ben ook op dezelfde kruiden en het verbetert snel. Neem contact met hem op als u zich in dezelfde toestand bevindt via zijn e-mail gethelp05@gmail.com of bel hem op zijn directe lijn (+2348147400259)

9:16 AM  
Blogger Unknown said...

Ik ben dokter Ilekhojie zo dankbaar, die mijn man terugbracht die me verliet voor een andere vrouw. Op dat moment verliet mijn man me, verloor ik alles en ging ik wekenlang niet naar buiten omdat we al meer dan 20 jaar samen zijn. Dingen veranderden toen een vriend me Dr. Ilekhojie WhatsApp-contact gaf. Ik stuurde hem een bericht en vertelde hem de pijn die ik doormaakte en hij vertelde me dat hij ons zal helpen bij het verzoenen. Hij vertelde me wat ik moest geven en hij was heel eerlijk en waarheidsgetrouw tegen me. Binnen 3 dagen belde mijn man, die al een week van huis is, om te vragen naar mijn welzijn en begon zich te verontschuldigen. Met dank aan dr. Ilekhojie die dit mogelijk heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp. Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

9:49 PM  
Blogger Unknown said...

Dit is geweldig!

Mijn man is eindelijk bij me terug met zoveel liefde en respect dan ik ooit had verwacht. Met de hulp van dr. Ilekhojie en het verzoeningsritueel van zijn voorouders is mijn man terug na zoveel maanden om echtscheiding te hebben gevraagd. Toen mijn vriend me aanvankelijk vertelde om contact op te nemen met dr. Ilekhojie voor hulp, dacht ik dat het niet goed zou aflopen, omdat ik nooit had geloofd dat hij kon helpen nadat ik geld had verloren met eerdere. Hij legde het me duidelijk uit en zorgde er ook voor dat alles vreedzaam en met spoed gebeurde. Precies 3 dagen na het verzoeningsritueel kwam mijn man, die mijn telefoontjes al maanden niet beantwoordde, langs bij het huis en vroeg ons om de scheidingsplannen te annuleren en weer een gelukkig gezin te zijn. We zijn nu 2 maanden verder en het gaat met de dag beter. Dank u Dr. Ilekhojie voor uw hulp. Je kunt ook hulp bij hem krijgen. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

11:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Na 7 maanden gescheiden te zijn geweest, hield ik nog steeds van mijn man en wilde ik hem terug. Mijn man is van me gescheiden omdat hij op het werk een jongere vrouw ontmoette. Na 23 jaar getrouwd te zijn geweest, ging mijn man op reis en ontmoette hij een jongere vrouw. Ik waardeerde hem omdat hij een goede echtgenoot en vader was voor onze 4 kinderen. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie en legde hem al mijn problemen uit en hij beloofde me te helpen als ik serieus ben en hem wil vertrouwen. Slechts 3 dagen nadat dr. Ilekhojie een verzoeningsritueel had uitgevoerd om ons te herenigen, keerde mijn man terug naar huis. Hij legde me uit hoe ellendig hij zich de afgelopen maanden voelde en vroeg of hij naar huis mocht verhuizen. Het is als een wonder tot vandaag, ik bel nog steeds Dr. Ilekhojie om hem te bedanken voor zijn goede werk. Als je soortgelijke hulp nodig hebt, neem dan contact op met zijn e-mail: gethelp05@gmail.com en zijn WhatsApp-contact: +2348147400259

10:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Iemand verliezen van wie je houdt, is alsof je je hart in twee stukken breekt, vooral als je erg verliefd bent op die persoon, liefde is een essentiële emotie en heeft de kracht om alles gelukkig en aangenaam te doen, maar er kwam een tijd dat ik in de steek werd gelaten door mijn ex-vriend van 3 jaar die me verliet voor een andere vrouw die onze verloving verbrak. Ik kan nog steeds niet geloven dat dr. Ilekhojie ons heeft kunnen herenigen omdat vrienden en familie hem niet konden overtuigen om terug te keren. het is nu 2 maanden geleden en onze bruiloft was vorige week. Darqut heeft me zo goed behandeld en ik weet dat ons huwelijk gezegend is. Bedankt dr. Ilekhojie voor het reinigen en opnieuw verbinden van ons samen. Als u een nieuwe start met uw partner wilt, neem dan contact op met dr. Ilekhojie met deze contacten. E-mail: gethelp05@gmail.com en zijn whatsapp/Viber-contactpersoon: +2348147400259

7:47 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik was vervuld van tranen en frustratie, want ik wist niet wat ik moest doen om de problemen met hem op te lossen. Ik zocht op internet naar hulp over hoe ik hulp kon krijgen in mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigenissen over dr. Ilekhojie die vooruitstrevend is geweest met het verzoenen van paren. Ik nam contact met hem op, maar ik was sceptisch, maar ik had geen andere keuze dan met hem samen te werken vanwege alle goede recensies die ik van zoveel mensen zag en hoorde. Precies 3 dagen nadat ik alles had verstrekt wat dr. Ilekhojie vroeg, belde mijn man die me eerder blokkeerde me en vroeg naar de mogelijkheid om aan ons huwelijk te werken. Hij is nu weer thuis met zoveel liefde en zorgzaamheid en we bereiden ons voor om voor de tweede keer in een maand te trouwen. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen!! Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

9:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op (+2348147400259

11:01 AM  
Blogger Unknown said...

Het was heel zwaar voor me toen mijn verloofde me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet terugkrijgen. Zijn vrienden en familie hebben er alles aan gedaan om ons te herenigen, maar het is mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus moest ik hulp zoeken bij dr. Ilekhojie, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartewensen werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk waren volledig hersteld. Zijn woorden zijn aan hem gebonden en hij faalt nooit als hij iemand drie dagen belooft om de hereniging te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348147400259

9:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Stop je relatiebreuk, echtscheiding of afwijzing van geliefden ... zelfs als je situatie hopeloos lijkt! Ik nam contact op met een echte spreukgieter die me hielp het hart van mijn man te veranderen in liefde en me weer te willen. Als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie, zal dr. Ilekhojie u helpen de liefde en toewijding in uw huis te herstellen. De kracht van zijn betovering is zo effectief en kan gebroken huwelijk en relatie herenigen. Neem vandaag nog contact met hem op en bedank me later. Neem contact op met +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

11:27 AM  
Blogger Unknown said...

Na 2 jaar gescheiden te zijn geweest, hield ik nog steeds van mijn man en wilde ik hem terug. Mijn man is van me gescheiden omdat hij op het werk een jongere vrouw ontmoette. Na 17 jaar huwelijk kon ik mijn man geen kind geven en ook al was het niet mijn schuld, ik waardeerde hem omdat hij jarenlang geduld met me had. Ik legde al mijn problemen uit aan dr. Ilekhojie en hij beloofde me te helpen als ik serieus ben en hem wil vertrouwen. Net binnen 72 uur reed mijn man, mijn man, kilometers naar ons huis en vroeg of we samen terug konden werken en ons konden verzoenen. Hij legde me uit hoe ellendig hij zich de afgelopen jaren heeft gevoeld en vroeg om terug naar huis te verhuizen. Dr. Ilekhojie gaf me ook kruiden voor vruchtbaarheid en nu is mijn huwelijk terug en heb ik bevestigd dat ik al 18 weken zwanger ben. Zijn WhatsApp-contactpersoon: +2348147400259

8:24 PM  
Blogger Unknown said...

Dit is het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik had nooit gedacht dat ik nog een keer zou glimlachen, nadat mijn man me met twee kinderen had achtergelaten. Alle pogingen om hem terug te brengen mislukten en ik was wanhopig en dacht dat ik hem niet meer zou zien, totdat ik op sociale media een dame ontmoette die Henna heette. die mij vertelde over ene Dr. Ilekhojie. Ze gaf me zijn WhatsApp-nummer, ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 72 uur weer thuis zou komen. Hij vertelde me dat hij een ritueel gaat uitvoeren om ons te herenigen. In minder dan 72 uur belde mijn man, die al een maand geen woord tegen me heeft gezegd, en vroeg of hij naar huis mocht. Ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, omdat het gewoon te reëel is om waar te zijn. Ik weet dat er zoveel vrouwen hier zijn met hetzelfde probleem, maar ik breng de contactpersoon van Dr. Ilekhojie naar hem toe om hem om hulp te vragen.

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp +2348147400259

8:57 PM  
Blogger Unknown said...

De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

9:50 PM  
Blogger Unknown said...

Ik kwam een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen om mijn ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en vervolgens deed hij een verzoeningsritueel voor mij. 48 uur later keerde mijn man terug naar huis na zoveel maanden weg van huis, zo geweldig!! Hij verontschuldigde zich voor zijn fout, voor de pijn die hij mij en de kinderen had bezorgd. Onze huwelijksband is nu sterker en hoe het voorheen was. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van mijn man. Ik raad Dr. Ilekhojie aan voor iedereen die problemen heeft in hun huwelijk/relatie. Hier is zijn contactpersoon. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

8:03 PM  
Blogger Unknown said...

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259

8:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ik ben na drie (10) jaar huwelijk door mijn man afgewezen, alleen maar omdat een andere vrouw hem betoverde en hij mij en onze drie kinderen in de steek liet. Ik kan het niet loslaten omdat ik echt van mijn man houd en de kinderen altijd naar hun vader vragen. Toen ik op een dag online aan het lezen was, zag ik een bericht over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen hun relatie terug te krijgen en huwelijk. Ik heb contact met hem opgenomen en hem alles uitgelegd. hij beloofde me te helpen mijn man terug te krijgen. Ik geloofde hem en vertrouwde op hem. Hij gaf mij instructies die ik nauwgezet opvolgde. Mijn man is terug en onbekend voor mij en de kinderen, mijn man heeft een nieuw huis voor ons gekocht in Dubai en we leven nu gelukkig. Ik heb dr. Ilekhojie beloofd dat ik dit alles aan de wereld ga vertellen... Dankzij dr. Ilekhojie staan hieronder zijn contactgegevens. U kunt overal ter wereld contact opnemen met Dr. Ilekhojie.

WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259
E-MAIL: gethelp05@gmail.com

11:53 AM  
Blogger Sussie Wrangas said...

Mijn man heeft mij en de kinderen de afgelopen acht maanden verlaten en weigerde terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net had ontmoet, waardoor hij mij en de kinderen in de steek liet.
Pas toen ik online zoveel getuigenissen over Dr. Ola Banjo zag en de moed had om contact met hem op te nemen en zijn instructies op te volgen, kwam mijn man tot mijn grote verbazing binnen een week bij mij terug.
Ik weet niet hoe de situatie is met uw gezin, werk of leven in het algemeen, maar ik ben er zeker van dat hij u binnenkort kan helpen.
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: drola.banjo@gmail.com
Whatsapp: +27 63 414 5114

12:34 PM  
Blogger Unknown said...

Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van allen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: (gethelp05@gmail.com

9:45 PM  
Blogger Anonymous said...

Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten

7:10 PM  

Post a Comment

<< Home

jobs
jobs Counter