Thursday, December 28, 2006

Leidse pro-aso gemeenteraad laat gratis heroïne verstrekken

LEIDEN - 11 november 2004 - Twintig zwaarverslaafden krijgen voortaan gratis heroïne van de gemeente Leiden. Een ruime raadsmeerderheid heeft woensdagavond ingestemd met een motie van die strekking van GroenLinks. Alleen de ChristenUnie en een deel van de VVD-fractie stemde tegen. De VVD-slapjanussen Leendert de Lange, Frederik Zevenbergen en Marijke van Dobben de Bruijn stemden voor. Het opvangcentrum kwam immers niet bij hen voor de deur. De rest van de fractie vindt terecht dat je geen illegale middelen mag verstrekken aan wilsonbekwamen.

Met de gratis verstrekking van heroïne hoopt de Leidse raad dat de drugsgerelateerde criminaliteit afneemt. Wat natuurlijk niet gebeurd.

Donderdag werd al bekend dat de vijf instellingen voor geestelijke gezondheid in Brabant steeds vaker kampen met drugsoverlast. Voor de omwonenden van het opvangcentrum een persoonlijke ramp.

Waarom niet gewoon de gevangenis in en daar afkicken? Dan neemt de criminaliteit in een klap af met 100%.

In Leiden bestaat de gemeenteraad kennelijk grotendeels uit zwakbegaafde hufters.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

je doet aan anti-politiek door enkel een oplossing die voorgesteld wordt af te breken, zelf zie ik dat je geen andere oplossing op de actie die ondernomen wordt voorsteld. overigens kan ik zo je politieke voorkeur achterhalen. een beetje zelfevaluatie en kritiek op 'eigen' standpunten ( of op de door die wittekop voorgestelde dingen) doen geen pijn
hoogachtend

5:41 PM  

Post a Comment

<< Home

jobs
jobs Counter